Rīgā notika vieglās mašīnas un autobusa frontālā sadursme

© Photo by rawpixel on UnsplashДорожно-транспортное происшествие
Дорожно-транспортное происшествие - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
CSN Latvijas galvaspilsētā neizpalika bez upuriem: divi cilvēki gājuši bojā, seši cietuši.

RĪGA, 24. februāris – Sputnik. Sestdien no rīta, 23. februārī, Rīgā notika nopietna avārija, vēsta Rus.lsm.lv.

Saskaņā ar Valsts policijas pārstāves Ilzes Jurēvicas sniegto informāciju, uz Daugavgrīvas šosejas saskrējās "Rīgas Satiksme" autobuss un vieglais automobilis Volkswagen.

CSN notika pie Voleru pagrieziena. Notika vieglā automobiļa un sabiedriskā autobusa frontālā sadursme.

Avārijas rezultātā bojā gāja divi cilvēki. Turklāt vizam seši cilvēki guva traumas. Cietušajiem tika sniegta medicīniskā palīdzība. Par to tiek ziņots policijas Twitter mikroblogā. Tāpat policijā atzīmē, ka par avārijas iemeslu varēja kļūt ceļa apledojums.

​"Rīgas Satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis apstiprināja, ka avārija notikusi ar 3. maršruta autobusu un uzņēmuma vārdā izteica līdzjūtības vārdus bojāgājušo tuviniekiem un cietušajiem.

Pēc viņa sacītā, "Rīgas Satiksme" veiks notikušā apstākļu pārbaudi, kuri varēja novest pie nelaimes, un ir gatava nodot jebkāda veida informāciju tiesībsargājošajām iestādēm. Zaķis piebilda, ka nelaimes gadījumā cietis arī autobusa vadītājs.

CSN dēļ uz Daugavgrīvas šosejas pie Voleru pagrieziena bija vērojamas ievērojami satiksmes ierobežojumi, taču sestdien, dienas otrajā daļā satiksme tika pilnībā atjaunota.

Ziņu lente
0