Laima: mums ir arī Raudu mūris

© Sputnik / Sergey MelkonovТворческая мастерская для детей на празднике шоколада во дворе фабрики Laima
Творческая мастерская для детей на празднике шоколада во дворе фабрики Laima - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konditorejas fabrika Laima laiž klajā konfektes ar eksportam paredzētiem iesaiņojuma variantiem dažādām valstīm: ar Viļņas, Jeruzālemes, Pēterhofas un Maskavas ainavām.

RĪGA, 9. janvāris — Sputnik. Kompānija "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" atbildējusi uz sociālo tīklu lietotāju kritiku, kuri pauda pārsteigumu par Laimas konfektēm "Zeltgalvu Maskava",

Aizvadītajā nedēļā veikalos Vācijā tika konstatēta neparasta produkcija ar pazīstamo Latvijas zīmolu – konfekšu kārba ar Vasilija Svētlaimīgā katedrāli, kas atrodas Sarkanajā laukumā Maskavā. Fakts radīja vētrainu diskusiju sociālajos tīklos.

Izrādījās, ka norvēģu kompānija izstrādājusi iesaiņojumus ne tikai Sarkanā laukuma cienītājiem.

Красная площадь в Москве - Sputnik Latvija
"Laima – izbaudi Kremļa garšu": sociālajos tīklos rit saruna par neparastām konfektēm

Uzņēmuma "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša pastāstīja:

"Zīmols "Laima" ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. Zīmola "Laima" produktu portfelī ir teju 200 dažādu produktu, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs.

"Laimas" produkcija ir nopērkama 20 pasaules valstīs: Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā, Dānijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Īrijā, Izraēlā, Islandē, Itālijā, Kanādā, Moldovā, Nīderlandē, Norvēģijā, Portugālē, Krievijā, Slovākijā, Spānijā, Vācijā un ASV.

Kā ikviens vadošais šokolādes ražotājs, arī zīmols "Laima" eksporta tirgos piedāvā iecienīto konfekšu izlasi ar speciālu tirgum radītu iepakojuma dizainu, pielāgojoties tirgus specifikai un patērētāju pieprasījumam.

"Laima" Krievijā piedāvā iecienītās konfekšu izlases ar trīs simboliskiem iepakojuma dizainiem konkrētajam tirgum: Vasilija Svētlaimīgā katedrāle, statuja no Pēterhofas dārza, Maskavas Caricino pils un parks. Tieši minētā "Laimas" kārba ar Vasilija Svētlaimīgā katedrāli ir bijusi pieejama eksporta tirgos jau vairāk nekā 20 gadus.

В Риге открылся Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Laimas šokolādes tāfelītes vairs netiks ražotas Latvijā

Zīmola "Laima" ražotājs savu saražoto produkciju pārdod mazumtirgotājiem un vairumtirgotājiem jeb klientiem. Konkrēti šajā gadījumā šo produkciju pasūtīja klients Vācijā, kuram ir sava lielveikalu ķēde, kas tieši specializējas produkcijas pārdošanā no dažādiem reģioniem.

Papildus tam "Laima" ir radījusi arī īpašu iepakojuma dizainu Lietuvas tirgum ar Viļņas attēlu, kā arī Izraēlas tirgum ar Jeruzalemes Raudu mūri un Jerusalem by Night – skatu no Olīvu kalna uz pilsētu."

Ziņu lente
0