Mārim Kučinskim piedzimis dēls

© Sputnik / Sergey MelkonovЭкуменическое богослужение в Домском соборе в честь Дня Независимости Латвии
Экуменическое богослужение в Домском соборе в честь Дня Независимости Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
25. novembrī Latvijas premjerministra sieva Laine Kučinska laida pasaulē zēnu, bērnu nosauca par Jēkabu.

RĪGA, 26. novembris – Sputnik. Latvijas premjerministram Mārim Kučinskim piedzimis dēls. Tieši šī ģimenes priecīgā notikuma dēļ Kučinskis nevarēja ierasties Briselē uz Eiropadomes ārkārtas sēdi, kurā notika balsojums par Lielbritānijas izstāšanās nosacījumiem no Eiropas Savienības, vēsta Neatkarīgā Rīta Avīze.

Марис Кучинскис - Sputnik Latvija
Kāpēc Latvijas premjerministrs apmeklē oficiālos pasākumus bez dzīvesbiedres

25. novembrī Kučinska sieva Laine laida pasaulē zēnu, viņu nosauca par Jēkabu, paziņoja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Laine Kučinska šovasar pārstāja apmeklēt oficiālos pasākumus. Rudenī premjera sieva apstiprināja, ka ir stāvoklī un devās maternitātes atvaļinājumā, lai visu savu laiku veltītu ģimenei un sagatavoties bērna dzimšanai.

Viena no pirmajām Kučinsku ģimeni publiski apsveica bijusī Baltijas valstu savstarpējā uzņēmuma RB Rail izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Baiba Rubesa.

"Skaistas ziņas par Jēkaba Kučinska nākšanu pasaulē! Sirsnīgi apsveicu," - uzrakstīja Rubesa savā Twitter mikroblogā.

Latvijas premjerministrs Māris Kučinskis ir divas reizes precējies. Viņa sieva iepriekš strādājusi par Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāju, kā arī par Latvijas Universitātes Mediju un mārketinga centra direktoru. Pārim ir dēls Edgars.

No iepriekšējās laulības Mārim Kučinskim ir vēl viens dēls, viņu sauc Gints, viņam ir fizikas zinātņu izglītība. Viņš dzīvo un strādā Vācijā.

Ziņu lente
0