Politika

Kandidāts no Londonas: Latvija ir smagi slima, slimības nosaukums – neiecietība

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasLondona
Londona - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tikai "Saskaņa" pie varas grožiem spēj izārstēt Latviju no neiecietības pret krieviem, uzskata kandidāts no Londonas Viktors Gluhovs.

RĪGA, 9. septembris — Sputnik. Skolu reforma ir tikai Latvijas ilgās slimības simptoms, pārliecināts "Saskaņas" kandidāts Viktors Gluhovs. Viņa Latvijas pilsoņu uzrunu Lielbritānijā partija publicēja Facebook

Pats Gluhovs savulaik bijis pieprasīts matemātikas skolotājs un aktīvi uzstājās pret 2004. gada skolu reformu. Taču pirms pieciem gadiem viņš aizbrauca uz Angliju un tagad pasniedz DLD College London.

Viktors Gluhovs ir pārliecināts, ka pēdējo 27 gadu laikā viņa dzimtenē maz kas mainījies.

"Latvija ir ļoti slima. Slimības nosaukums — neiecietība. Galvenais simptoms — valdošo partiju lielākās daļas krievvalodīgo minoritāšu interešu ignorēšana," uzsvēra kandidāts.

Saskaņā ar viņa pārliecību, vienīgās zāles ir "Saskaņas" dalība valdības darbā.

Tādēļ Gluhovs aicina Latvijas pilsoņus Londonā ierasties vēlēšanās un nobalsot par "Saskaņu" — viņa uzvārds arī ir partijas Rīgas sarakstā, kuram piesaistīti ārvalstu vēlēšanu iecirkņi.

"Esmu Jūsu kandidāts no "Saskaņas" no Londonas," raksta Gluhovs.

Ja nu pēkšņi

Kā jau rakstīja Sputnik Latvija, sarunas par to, ka ZZS un "Saskaņa" izveidos koalīciju nākošajā Saeimā, norisinās jau sen, savukārt šovasar ZZS atteicās parakstīt "Jaunās Vienotības" piedāvāto memorandu par atteikšanos no sadarbības ar "Kremļa partijām".

ZZS vadība turpina noliegt uzskatus, ka partija izskata koalīcijas iespējamību ar "Saskaņu". Taču Kurzemes vēlēšanu apgabalā ZZS veic savu vēlētāju aptauju par to, kāda būtu viņu attieksme pret šādu valdību.

Saskaņā ar augustā veiktās SKDS aptaujas datiem, par "Saskaņu" nobalsotu 21,5% vēlētāju, par ZZS — 11,5%.    

Ziņu lente
0