Futbola klubam "Ventspils" pazudis spēlētājs

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Ventspils" nigēriešu uzbrucējs Adeleke Akinola Akinjemi pazuda pirmdien no rīta.

RĪGA, 7. augusts — Sputnik. Pazudis "Ventspils" futbola kluba leģionārs, 19 gadus vecais nigēriešu uzbrucējs Adeleke Akinola Akinjemi.

"Mēs esam sastapušies ar unikālu, ekstraordināru un, pēc būtības, neizskaidrojamu situāciju, kurai civilizētā sabiedrībā (un futbola, saprotams, arī) ārkārtīgi smagi noticēt un, pēc būtības, pat nevar stādīties priekšā," vēsta klubs savā Facebook lapā.

Pirmdien, 6. augustā, Akinjemi neieradās nozīmētajā laikā pie kluba autobusa, kurš devās uz Liepāju uz Latvijas Kausa ceturtdaļfināla maču. Pēc tam futbolists nesniedza par sevi ziņas, un kur viņš šobrīd atrodas — klubs nezina.

"Mēs jau esam griezušies policijā un attiecīgās instancēs un cenšamies noteikt Adelekes atrašanās vietu. Mēs griežamies pie visiem, kam varētu būt zināms jel kaut kas par futbolistu, un lūdzam dalīties ar mums ar visu iespējamo informāciju. Zvanīt var pa telefonu +371 26349690," ziņo klubs.

Akinjemi uzstājas "Ventspils" klubā kopš 2017. gada. Viņš ir šīs sezonas Eiropas Līgas kvalifikācijas maču labākais vārtu guvējs: septiņi vārti trijos mačos.    

Ziņu lente
0