Deputāts Kiršteins piedāvā sadalīt Krieviju

© Foto : twitter / Aleksandrs KiršteinsLatvijas Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins ("Nacionālā apvienība")
Latvijas Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins (Nacionālā apvienība) - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jauns pārdrošs deputāta Kiršteina paziņojums – Eiropā iestāsies miers tikai pēc Krievijas sabrukuma.

RĪGA, 30. jūlijs — Sputnik. Latvijas Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins ("Nacionālā apvienība") paziņoja par nepieciešamību "sadalīt Krieviju vairākās daļās".

"Tikai, kad Krievija sadalīsies mazākās valstīs, atbilstoši etniskajam sastāvam, ar rāvienu izbeigsies militārie konflikti un Eiropā iestāsies ilgstošs miera periods!" uzrakstīja Kiršteins savā Twitter.

​Tas ir tikai pēdējais paziņojums deputāta neordināro izteicienu virknē: iepriekš viņš piedāvājis atņemt pilsonību tiem naturalizācijas pilsoņiem, kuri palsoja par krievu valodas atzīšanu par otru valsts valodu vai piedalās krievu skolu aizstāvības mītiņos, nosauca krievu valodu par "starptautiskā sionisma valodu" un apsūdzēja VDK Rīgas "Dinamo" sliktajos rezultātos.

Депутат Сейма Александр Кирштейнс - Sputnik Latvija
Politika
Time of Israel pieķēra deputātu Kiršteinu antisemītismā

Jautājumos, kas nav saistīti ar Krieviju, Kiršteinam arī bieži ir viedoklis: iepriekš viņš piedāvāja uzbūvēt robotu armiju, lai nepieaicinātu Latvijā viesstrādniekus, savukārt pēc ziņām par Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanos deputāts interesējās, kā viņi "sadalīs savu raibo bērnu pulciņu".

Latvijā vairākkārt izskanējuši saukļi pret Krieviju, neskatoties uz to vairāki Latvijas politiķi atzīmē, ka esošais Rīgas un Maskavas attiecību stāvoklis, kurš pasliktinājies Latvijas iniciatīvas dēļ, Rīgai nes zaudējumus vien.    

Ziņu lente
0