Top zināms Brieža pretinieks Maskavā

© Sputnik / Sergey MelkonovОткрытая тренировка Александра Усика и Майриса Бриедиса в торговом центре Domina Shopping
Открытая тренировка Александра Усика и Майриса Бриедиса в торговом центре Domina Shopping - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Cīņa notiks 21. jūlijā Maskavā, Latvijas sportists būs gatavs iziet fināla cīņā, ja tajā nevarēs piedalīties Aleksandrs Usiks vai Murats Gasijevs.

RĪGA, 5. jūlijs – Sputnik. Noskaidrojies Latvijas labākā profesionālā boksera Maira Brieža pretinieks. Tas būs francūzis Brendons Delorjē. Cīņa notiks 21. jūlijā Maskavā, vēsta Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) oficiālā mājaslapa.

Briedis (23 uzvaras, viens zaudējums, 18 nokauti) cīnīsies WBSS fināla anderkartā pirmajā smagsvarā, kur satiksies līdz šim neuzvarētais ukrainis Aleksandrs Usiks un Krievijas bokseris Murats Gasijevs. Mairis savu vienīgo zaudējumu profesionālajā karjerā piedzīvoja tieši no Usika. Tas notika Rīgā janvāra beigās WBSS sērijas pusfinālā.

Президент Латвии Раймондс Вейонис вручил боксеру Майрису Бриедису орден Трех звезд, 24 января 2018 года - Sputnik Latvija
Vējonis pasniedzis Triju Zvaigžņu ordeni bokserim Mairim Briedim

Latvieša topošo pretinieku – Delorjē – nevar dēvēt par topa boksētāju, kaut gan statistika viņam ir diezgan laba: 11 uzvaras, viens neizšķirts un viens zaudējums. Taču visa lieta tajā, ka ar elitārajiem cīnītājiem francūzis vēl nav ticies, guvis tikai vienu pirmstermiņa uzvaru, visas cīņas aizvadījis tikai un vienīgi dzimtenē, un tikai divi no 13 pretiniekiem nebija viņa tautieši.

Briedis joprojām paliek "aizvietotāja boksētāja" statusā, tas nozīmē, ka, saskaņā ar WBSS noteikumiem, viņš būs gatavs iziet fināla cīņā, ja Usiks vai Gasijevs kaut kādu iemeslu dēļ nevarēs tajā piedalīties (piemēram, traumas vai svara problēmu dēļ).

"Es nevaru sagaidīt brīdi, kad atkal kaušos. Ar nepacietību gaidu šo notikumu, kuri rīko Pasaules superversija, un esmu pārliecināts, ka 21. jūlijs kļūs par nozīmīgu vakaru boksa faniem Maskavā un visā pasaulē,"- citē Brieža vārdus Worldboxingsuperseries.com.

Ziņu lente
0