Latvijas iedzīvotāji no jauna pasmējušies par prezidenta Vējoņa runu

© Foto : Latvijas Valsts prezidenta kancelejaПрезидент Латвии Раймондс Вейонис с супругой, одетые в народные костюмы, во время шествия участников Праздника песни и танца
Президент Латвии Раймондс Вейонис с супругой, одетые в народные костюмы, во время шествия участников Праздника песни и танца - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas prezidents Raimonds Vējonis atkal iekļuvis neveiklā situācijā publiskās uzrunas laikā.

RĪGA, 3. jūlijs — Sputnik. Neveikla situācija izveidojusies apsveikuma uzrunas laikā – valsts vadītājs sveica klātesošos XXVI Dziesmu un XVI Deju svētku atklāšanas oficiālajā pasākumā, ko pavadīja gājiens tautas tērpos.

Spriežot pēc visa, Raimonds Vējonis aizmirsa daļu runas, saminstinājās, taču pacentās izgrozīties no neveiklā stāvokļa un novēlēja svētku dalībniekiem jauku laiku. Video ieraksts nekavējoties izplatījās pa sociālajiem tīkliem.

Latvijas iedzīvotāji pieļāva, ka prezidentam Raimondam Vējonim, šķiet, rodas problēmas ne tikai ar uzrunām angļu valodā, bet gan ar jebkādām publiskām runām. Iespējams, viņš vienkārši bija satraukts.

Citi komentētāji salīdzināja Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni ar komisko personāžu Ķenci no romāna "Mērnieku laiki", bet trešie lūdza visus būt iecietīgiem pret prezidentu un nemeklēt visur negatīvu: nu, kļūdījās, it kā katram tā nevarētu gadīties?

Jāpiebilst, ka aizvadītajā svētdienā Latvijas prezidents Raimonds Vējonis kopā ar dzīvesbiedri tautas tērpos piedalījās Dziesmu un deju svētku gājienā.

Atgādināsim, ka iepriekš Latvijas prezidents Raimonds Vējonis tika pārsvarā kritizēts par uzstāšanos angļu valodā. Pēdējo reizi izsmiekla vētra sacēlās par viņa vārdiem Baltijas valstu vadītāju un ASV prezidenta Donalda Trampa kopīgajā preses konferencē, kad viņš nesaprata viņam teiktās Trampa replikas.

Ziņu lente
0