Elektroenerģijas rēķins kļuva par nažu kautiņa iemeslu starp kaimiņiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konflikts par pārlieki lielu elektroenerģijas rēķinu teju beidzies ar traģēdiju.

RĪGA, 20. jūnijs – Sputnik. Rīgas mikrorajonā Sarkandaugava 18. jūnijā notika konflikts starp kaimiņiem. Saskaņā ar policijas datiem, tika saņēmts izsaukums uz dzīvokli, kur kāds 61 gadu vecs vīrietis saņēmis dūrienu ar nazi kaklā. Izņemot kārtības sargus, uz notikuma vietu ieradās arī mediķi, kuri nogādāja cietušo slimnīcā.

Lietas izmeklēšanas gaitā policistiem uzreiz izdevās aizturēt iespējamo aizdomās turamo. Tas izrādījies cietušā kaimiņš, kurš bijis alkohola reibumā. Policijas darbinieki noskaidroja, ka kaimiņos dzīvojošajiem vīriešiem radušās domstarpības sakarā ar elektrības rēķina apmaksu. Abi todien atradušies alkohola reibumā.

Policija - Sputnik Latvija
Vīrietis ar nazi uzbrucis trim skolēniem

Viens no oponentiem neizturēja, paņēma nazi un aizgāja ciemos pie otra. Viesis sāka lamāt kaimiņu par to, ka viņš tērējot pārāk daudz elektrības, tad pielika nazi pie viņa kakla un sāka draudēt. Dzīvokļa saimnieks nolēma sevi pasargāt, taču izdarīja neveiklu kustību un rezultātā guva kakla ievainojumu. Vēlāk cietušais izsauca policiju uz notikuma vietu.

Aizturētais 38 gadus vecais kaimiņš izrādījies iepriekš sodīts par narkotisko vielu lietošanu, zādzību, miesas bojājumu nodarīšanu un deklarētās dzīvesvietas neesamību.

Tagad viņam draud jauns sods. Sakarā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavības draudiem un smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Tiesa var piespriest vainīgajam neilgu cietumsodu, naudas sodu vai piespiedu darbus.

Ziņu lente
0