Rīgā policija aizturējusi aizdomās turamo slepkavības mēģinājumā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš sodītais vīrietis centās ar naža palīdzību izrēķināties ar savu paziņu, taču viņu aizturēja policijas darbinieki.

RĪGA, 12. jūnijs — Sputnik. Divu paziņu tikšanās, kuri izjuta viens pret otru personīgu nepatiku, kādā no Rīgas mikrorajona Ķengaraga ielām teju nebeidzās vienam no viņiem ar traģēdiju. Strīds ātri pārauga kautiņā, kura laikā viens no vīriešiem izvilka nazi un ievainoja otru kaklā, paziņoja policijā.

Uzbrucējs aizbēga no notikuma vietas, savukārt cietušais vērsies pēc palīdzības pie policistiem, kuri kā reizi braukuši garām.

Uz notikuma vietu uzreiz tika izsaukta "ātrās palīdzības" brigāde, savukārt Ķengaraga policijas iecirkņa darbinieki sāka uzbrucēja meklējumu. Drīzumā netālu no notikuma vietas aizdomās turamo aizturēja.

Место убийства Мартиньша Бункуса в Риге, 30 мая 2018 - Sputnik Latvija
TV3: ar Bunkus slepkavību varētu būt saistīti azerbaidžāņu uzņēmēji

Tas izrādījies iepriekš sodīts par īpaši smagiem noziegumiem 1979. gadā dzimis vīrietis. Saskaņā ar provizorisko informāciju, uzbrukuma brīdī savam pazīstamajam viņš atradies narkotisko vielu reibumā.

Sakarā ar incidentu uzsākts kriminālprocess, saskaņā ar slepkavības mēģinājuma faktu. Ja aizturētā vaina tiks pierādīta, viņam varētu draudēt cietumsods no 5 līdz 20 gadiem vai mūža ieslodzījums. Svētdien, 10. jūnijā, tiesa atstājusi aizturēto apcietinājumā.

Cietušais šobrīd ārstējas.    

Ziņu lente
0