Dima Bilans neatbrauca atbalstīt tradicionālās vērtības Daugavpilī

© Sputnik / Евгения Новоженина / Pāriet pie mediju bankasДима Билан
Дима Билан - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dimas Bilana bezmaksas koncerts Daugavpilī, ko solīja pilsētas mērs Rihards Eigims, nenotika: dziedātājam radušās veselības problēmas.

RĪGA, 11. jūnijs – Sputnik. Dziedātājs Dima Bilans atvainojās Daugavpils iedzīvotājiem un pateica, ka nevarēs uzstāties viņu pilsētā veselības problēmu dēļ. Video uzrunu ar atvainošanos Bilans publicēja savā Instagram.

"Draugi, viss ir labi, viss ir lieliski. Nebaidāmies un nebīstamies. Vienkārši es gandrīz divas nedēļas dzīvoju un strādāju ar bronhītu, un pēc tam ar plaušu karsoni, tādēļ vakar jau kļuva pavisam slikti, un es nolēmu ķerties klāt šim jautājumam. Cienījamā Daugavpils, plānotais koncerts, diemžēl, šoreiz nenotiks, taču es solos atveseļoties un ceru uz tikšanos tuvākajā nākotnē. Paldies par sapratni, vienkārši ir ļoti sarežģīti dziedāt ar plaušu karsoni. Neslimojiet,"- pateica dziedātājs.

 

Dimas Bilana bezmaksas koncerts Daugavpilī bija plānots svētdien, 10. jūnijā.

Iepriekš tika ziņots, ka Daugavpils mērs Rihards Eigims sašutumā par to, ka Rīga piekritusi sarīkot geju parādi Baltijas Praids 2018, piedāvāja Latvijas iedzīvotājiem alternatīvu izklaidi – bezmaksas koncertus ar Intara Busuļa un Dana Balana uzstāšanos – sestdien, 9. jūnijā, parādes rīkošanas dienā Rīgā, un Dimas Bilana koncertu svētdien, 10. jūnijā.

Шествие сексуальных меньшинств Baltijas Praids 2018 - Sputnik Latvija
Viedoklis
Varbūt laiks mainīt karogu jeb Kāda ir Latvijas orientācija

Turklāt Eigims atklāti paziņoja, ka šāda sakritība nav nejauša un uzsvēra, ka aicina uz koncertiem rīdziniekus, kuri atbalsta tradicionālo ģimeņu vērtības.

Vērts atzīmēt, ka Dans Balans un Intars Busulis uzstājās sestdien Daugavpilī.

Savukārt geju parāde Rīgā aizritēja un pulcēja uz ielām vairākus tūkstošus cilvēku, kuru vidū bija visu paaudžu pārstāvji. Cilvēki nesa rokās LGBT varavīkšņainus karogus, savukārt no skaļruņiem, kas bija uzstādīti uz mašīnām, kuras pavadīja parādes dalībniekus, skanēja populāra mūzika.

Rīgas ielās tāpat sapulcējas daudz skatītāju, kuri filmēja un fotografēja gājienu. Savukārt seksuālo minoritāšu mieru apsargāja policija.

Ziņu lente
0