Gumijas sieviete kļūst par konflikta iemeslu Vecrīgā

© JOHN MACDOUGALL / AFPGumijas lelle
Gumijas lelle - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vecrīgā reģistrēts kārtējais starpgadījums ar ārzemju tūristiem – šoreiz iekarsušie galvaspilsētas viesi pārāk aizrāvušies ar piepūšamo sievieti.

 

RĪGA, 22. maijs — Sputnik. Policija informē, ka 19. maija vakarā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēmuši ziņu par visai dīvainu tūristu uzvedību kādā no Vecrīgas vasaras kafejnīcām.

Galvaspilsētas viesi imitēja dzimumaktu ar piepūšamo lelli, vēlāk, kad viņiem tika izteikts aizrādījums, sāka provocēt konfliktu. Lai atrisinātu situāciju, uz notikuma vietu tika izsaukti Rīgas pašvaldības policijas darbinieki.

Britu tūristi Vecrīgā izdemolējuši restorāna vasaras terasi, 2017. gada 6. jūlijs - Sputnik Latvija
Britu tūristi Vecrīgā nopostījuši restorāna vasaras terasi

Kafejnīcā kārtības sargus sagaidīja vairāki iekarsuši apmeklētāji, tostarp, arī viņus izsaukusī sieviete. Viņa pastāstīja, ka sēdējusi pie galdiņa ar savu nepilngadīgo dēlu, savukārt netālu atradušies tūristi no Lielbritānijas. Viesi dzēra alkoholu, un pēc tam sāka imitēt dzimumaktu ar gumijas lelli.

Policijas darbinieki patiešām sastapa kafejnīcā tūristus, taču tajā brīdī viņi jau mierīgi sēdēja pie sava galdiņa. Gaiss no gumijas lelles bija nolaists, tā bija salikta stūrī. Galvaspilsētas viesi pastāstīja, ka vienkārši sarīkojuši savam draugam vecpuiša ballīti un nezināja, ka varētu traucēt kādu no apmeklētājiem.

Policija pārrunāja situāciju ar britu tūristiem, kuri ir plaši pazīstami ar savām skaļajām izdarībām, pēc tam viņi atvainojās kafejnīcas apmeklētājai, un vēlāk pat nolēma pamest kafejnīcu.

Britu tūristi regulāri nokļūst policijas redzeslokā. Piemēram, maija sākumā Līvu laukumā kārtējais viesis no miglainās Albionas tika atrasts izģērbies līdz zeķēm.

Ziņu lente
0