Zādzība caur logu: policijas darbinieki Rīgā aizturēja sērijveida dzīvokļu zagļus

© Foto : pixabayРазбитое окно
Разбитое окно - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sakarā ar aizdomām par zādzību sērijas un citu noziegumu pastrādāšanu policijas darbinieki aizturēja divus iepriekš tiesātus vīriešus.

RĪGA, 16. maijs – Sputnik. Valsts policijas darbinieki uz karstām pēdām aizturējuši divus vīriešus, kurus tur aizdomās dzīvokļa apzagšanā Rīgas Pētersalas mikrorajonā, tiek ziņots Valsts policijas Facebook lapā.

Izmeklēšanas gaitā izdevies noskaidrot, ka aizturētie varētu būt saistīti ar zādzību sēriju, kuras tika pastrādātas pēdējo mēnešu laikā Rīgas Ziemeļu rajonā. Pēc policijas domām, ļaunprāši varētu būt saistīti ar 13 noziedzīgām epizodēm tostarp, ar zādzībām no dzīvokļiem, birojiem, kā arī ar velosipēdu nozagšanu.

Продажа украшений. Архивное фото - Sputnik Latvija
Zādzības no privātmājām Pierīgā: policija aiztur sērijveida kramplauzi

Saskaņā ar policijas datiem, pēdējo zādzību aizdomās turamie pastrādāja no dzīvokļa Sermuliņu ielā. Saimnieku prombūtnes laikā viņi iekļuva dzīvoklī, atspiežot pirmā stāva dzīvokļa logu. Zagļi iznesa laukā vērtīgu tehniku – televizoru, portatīvo datoru, mobilo telefonu un citas lietas. Daļu nozagtā policijas darbiniekiem jau ir izdevies konfiscēt, un šobrīd viņi strādā pie tā, lai atgūtu īpašniekiem pārējās mantas.

Abi aizturētie (dzimuši 1974. un 1982. gadā) iepriekš tika saukti pie kriminālatbildības par līdzīgiem noziegumiem, kā arī par likumpārkāpumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu pārdošanu.

Šobrīd viņi atrodas policijas izolatorā, tiek lemts jautājums par drošības līdzekli.

Ziņu lente
0