Saule, palmas un kalni: airBaltic aicina uz Sočiem

© Sputnik / Нина Зотина / Pāriet pie mediju bankasОтдых в Сочи
Отдых в Сочи - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
airBaltic atklāj reisus uz Sočiem – vienu no pilsētām, kurā drīz sāksies pasaules čempionāts futbolā; aviokompānija atradusi sešus lieliskus iemeslus apmeklēt "Krievijas Rivjēru".

RĪGA, 15. maijs — Sputnik. No 14. maija Latvijas nacionālā aviokompānija аirBaltic atklās regulārus reisus maršrutā Rīga-Soči. Tas ir viens no virzieniem, kuri atklāti pasaules čempionāta futbolā priekšvakarā. Reisi notiks divreiz nedēļā.

Savā lapā Twitter tīklā aviokompānija aicina izbaudīt sauli un palmas, sauļoties Melnās jūras krastā, priecāties par Kaukāza svaigo gaisu un ielu mākslu.

Savā vietnē аirBaltic piedāvā 6 skaistus iemeslus apmeklēt "Krievijas Rivjēru". To vidū ir maigs subtropiskais klimats, dabas bagātība, romantiska piekraste, krāsainā ielu māksla, varenie kalni un, protams, Olimpiskais parks, kur jūnijā un jūlijā notiks pasaules čempionāts futbolā.

Iepriekš jau vēstīts, ka 16. aprīlī airBaltic sāka regulārus reisus uz Kaļiņingradu.

Aviokompānijas viceprezidents Volfgangs Reiss uzsvēra, ka abi maršruti (Rīga-Soči un Rīga-Kaļiņingrada) nostiprina Krievijas un Latvijas lietišķos un tūrisma sakarus, rada jaunas ērtas saiknes ar Eiropas, tostarp arī Skandināvijas lidostām.

Lidojums uz Sočiem ilgst 3 stundas 10 minūtes, uz Kaļiņingradu – 55 minūtes.

Sočos nospēlēts futbola mačs divu tūkstošu metru augstumā - Sputnik Latvija
Video
Sočos nospēlēts futbola mačs divu tūkstošu metru augstumā

Reiss norādīja, ka Soči un Kaļiņingrada ir to pilsētu starpā, kas uzņems pasaules čempionātu futbolā, un jaunais maršruts cauri Rīgai būs ērts variants tiem, kuri plāno apmeklēt mundiāli.

Pērn airBaltic pārvadāja vairāk nekā trīsarpus miljonus pasažieru. Šī gada pirmajā ceturksnī airBaltic jau uzņēmusi par ceturto daļu lielāku skaitu pasažieru nekā šajā periodā pērn.

Ziņu lente
0