Svētku dienās tiks veiktas izmaiņas vairāk nekā 500 autobusu kustības sarakstos

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Svētku dienu dēļ daudzu autobusu kustības saraksts tiks izmainīts, atsevišķos maršrutos norīkoti papildu autobusi, savukārt atsevišķi maršruti būs slēgti

RĪGA, 30. aprīlis – Sputnik. Sakarā ar svētku dienām un darba dienas pārnešanu, sākot ar svētdienu, 29. aprīli, Latvijā notika izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, vēsta rus.lsm.lv. Izmaiņas skars 500 reģionālos autobusu maršrutus.

30. aprīlī transports kursēs pēc sestdienas saraksta.

Рижский троллейбус, архивное фото - Sputnik Latvija
Rīgā tiks slēgti vairāki trolejbusu un tramvaju maršruti

1. un 4. maijā, kā arī dienās pirms un pēc svētkiem reģionālajos autobusu maršrutos norīkos papildu reisus, taču daži autobusi tiks atcelti.

Kā vēsta Autotransporta direkcija, 5. maijā atsevišķi reisi tiks atcelti, savukārt 6. maijā tiks norīkoti daži papildus reisi. Latvijas iedzīvotājus aicina pārbaudīt sarakstus priekšlaicīgi.

Rīgā 30. aprīlī, 1. un 4. maijā sabiedriskai transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) kursēs pēc brīvdienu grafika.

Rīgas satiksme brīdina, ka šajās dienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā.

4. maijā galvaspilsētas iedzīvotāji un viesi varēs braukt tramvajos, trolejbusos un autobusos bezmaksas.

Nakts transports Rīgā kursēs naktī no 4. uz 5. maiju un no 5. uz 6. maiju.

Sakarā ar pasākumiem, kuri notiks 4. maijā Gustava Zemgala gatvē, pie VEF kultūras pils, no tiks ieviestas izmaiņas 48. autobusa maršrutā, savukārt 58. autobusa maršruts būs slēgts.

Ziņu lente
0