Autobuss no Baltkrievijas iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā Latvijā: ir ievainotie

© Sputnik / Pāriet pie mediju bankasДТП
ДТП - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Minsktrans" autobuss iebrauca grāvī uz Bauskas šosejas, pieci cilvēki ir cietuši, divi no tiem nogādāti slimnīcā

RĪGA, 30. aprīlis – Sputnik. Pieci cilvēki cietuši Baltkrievijas autobusa avārijas rezultātā uz Bauskas šosejas, divi no viņiem nogādāti slimnīcā, vēsta Press.lv.

Saskaņā ar Valsts policijas datiem autoavārija notika ap plkst.7 no rīta Bauskas šosejas 30. kilometrā virzienā uz Rīgu. Saskaņā ar provizoriskiem datiem, MAZ autobusa vadītājs nav ticis galā ar vadību, un spēkrats nobraucis grāvī.

Spriežot pēc fotogrāfijām Twitter vietnē, ceļu satiksmes negadījumā cieta baltkrievu uzņēmuma "Minsktrans" autobuss, kurš tostarp nodrošina pasažieru pārvadājumus maršrutā Minska – Rīga. Saskaņā ar informāciju uzņēmuma mājaslapā, pirmdien, 30. aprīlī autobusam bija jāierodas Rīgas autoostā plkst. 8:00.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā paziņoja, ka notikuma vietā strādāja trīs mediķu brigādes. Divi cietušie ar vidēji smagām traumām tika nogādāti slimnīcā, vēl daži cilvēki atteikušies braukt uz slimnīcu.

Bauskas šoseja (A7) ir visnoslogotākais Latvijas autoceļš. A7 ceļa posmā Rīga-Bauska-Lietuvas robeža no Rīgas līdz Ķekavai kustības intensitāte sastāda ap 17 tūkstošiem automašīnu diennaktī. Autoceļš E67/A7 ietilpst TEN-T tīklā. Tās kustības intensitāte trīs reizes pārsniedz smagā transporta optimālo skaitu un ceļa caurlaides spēju.

Ziņu lente
0