Jauni reisi no lidostas "Rīga": 100 galamērķi

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийStarptautiskā lidosta "Rīga"
Starptautiskā lidosta Rīga - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šovasar lidosta "Rīga" piedāvās pasažieriem iespēju doties ceļojumā uz simts dažādiem galamērķiem, tostarp, Sočiem.

RĪGA, 24. marts — Sputnik. Starptautiskā lidosta "Rīga" šovasar piedāvās pasažieriem simts dažādus ceļojumu galamērķus. Vasaras sezonas lidojumu saraksts stāsies spēkā 25. martā, vēsta Grani.lv.

Jaunajā vasaras sezonā 19 aviokompānijas veiks lidojumus uz 100 galamērķiem, 12 no kuriem būs absolūti jauni — tā ir Gruzijas Kutaisi, Spānijas pilsētas Žirona un Malaga, Polijas Gdaņska, Pafa Kiprā, Portugāles Lisabona, Bulgārijas Burgasa, Almati Kazahstānā, Horvātijas Splita, Francijas Bordo un Krievijas Kaļiņingrada un Soči.

Международный аэропорт Рига - Sputnik Latvija
airBaltic atskaitījās par mobilo ierīču biļešu iegādes skaita pieaugumu

Daudzveidot maršrutus palīdzēs arī jauna aviokompānija, kura sāks darbu lidostā "Rīga" līdz ar vasaras sezonas sākumu. Tā ir Latvijā bāzētā Islandes Primera Air. Sākot ar aprīli tā nodrošinās tiešu regulāru aviosatiksmi ar Malagu (Spānija).

Turklāt Ukraine International Airlines dubultos lidojumu skaitu no Rīgas uz Kijevu līdz 14 nedēļā.

Lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja Ilona Līce atzīmēja, ka gaisa ostas attīstības stratēģija virzās pareizā virzienā, uz ko norāda gan stabili augošais pasažieru skaits, gan pastāvīgi pieaugošais kravu pārvadājumu apjoms.

Iepriekš tika ziņots, ka Eiropas lielākā zemo cenu aviokompānija Ryanair grasās atvērt bāzi lidostā "Rīga" un atklāt vasarā četrus jaunus maršrutus — Bulgārijas Burgasa, Spānijas Žirona, Kipras Pafa un Maltas Valleta. Kopumā Ryanair lidos no "Rīgas" uz 16 galamērķiem.

Ryanair komercdirektors Deivids Obraiens viesojās Latvijas galvaspilsētā marta sākumā, lai apspriestu projekta detaļas.    

Ziņu lente
0