Hokejists Sandis Ozoliņš tagad strādā pie Ķirsona un Lido

© Sputnik / Oksana Dzadan / Pāriet pie mediju bankasХоккеист Сандис Озолиньш
Хоккеист Сандис Озолиньш - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ozoliņš nepiekrita šim darbam uzreiz, bet gan prātoja divu mēnešu laikā.

RĪGA, 6. marts – Sputnik. Viens no slavenākajiem Latvijas hokejistiem, Sandis Ozoliņš, tagad strādā nebūt ne hokeja arēnā, bet gan vienā no slavenākajiem Latvijas sabiedriskās ēdināšanas tīkliem – Lido. 45 gadus vecais Sandis Ozoliņš šobrīd ieņem mārketinga nodaļas vadītāja vietnieka amatu Lido kompānijā, raksta Latvijas Avīze.

Kaut gan vēl tikai pagājušajā vasarā viņa vārds bija cieši saistīts ar hokeju. Turklāt Ozoliņš tika norīkots par Rīgas "Dinamo" galveno treneri. Taču trenera karjera neizdevās. Vien pēc pusotra mēneša pēc sezonas sākuma Sandis tika atlaists, kad komandas zaudējumu sērija sasniedza 12 mačus pēc kārtas.

Города мира. Берлин - Sputnik Latvija
Lido īpašnieks: Vācijā viss nav tik kvalitatīvs kā Latvijā

"Mēs visi reizēm kļūdāmies, bet nevienam nav tiesību citu nosodīt. Labākais, ko varam darīt, ir palīdzēt viens otram, neprasot neko pretī. Jābūt cilvēcīgiem," — citē Ozoliņa vārdus LA, uzsverot, ka šis cilvēks nekad nav mīlējis publicitāti.

Pats Sandis saka, ka šobrīd pats galvenais viņam ir censties darīt savu darbu pēc iespējas labāk, lai beigu beigās tu godīgi varētu sev pateikt: "Šodien esmu paveicis tik daudz, cik varēju, atdevis sevi visu." Ar šādām prioritātēm tagad arī strādā Lido mārketingā kādreiz slavenais hokejists, turklāt nekāda sakara ar kompānijas sporta atzariem (Lido ir bērnu hokeja komanda – red.) viņam nav.

Lido īpašnieks Gunārs Ķirsons atzīmē: "Sandis ir ļoti labs darbinieks. Apbrīnojama viņa pieredze, kurā Ozoliņš labprāt arī dalās katru dienu, nākot ar jaunām idejām, iesakot inovatīvus risinājumus. Ozo piemīt cits redzējums, kas mums, sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumam, ļauj paskatīties uz lietām citā rakursā. Nav jau tā, ka hokeja tēma ir vienīgā, kurā viņš orientējas."

Ķirsons uzskata, ka sadarbībai ar Ozoliņu ir jāsanāk "ļoti produktīvai". Taču ir zināms, ka Sandis nepiekrita šim darbam uzreiz. Divu mēnešu laikā viņš pētīja Ķirsona uzņēmumu un prātoja, cik lielā mērā šis darbs viņam der.

Sandis Ozoliņš pavadīja pasaules stiprākajā hokeja līgā NHL 15 sezonas un joprojām paliek par vienīgo Latvijas hokejistu, kuram izdevies iegūt visprestižāko līgas trofeju – Stenlija kausu (1996. gadā Kolorādo "Avalanche" sastāvā). Savu karjeru viņš noslēdza 2014. gadā, nospēlējot piecas pēdējās sezonas KHL (četras no tām Rīgas "Dinamo" sastāvā).

Ziņu lente
0