Latviešu kompānija maksās 30 eiro par darba interviju

© Foto : pexelsKompānija
Kompānija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lai piesaistītu latviešu jauniešus, kompānija gatava maksāt naudu par piedalīšanos darba intervijā.

RĪGA, 20. janvāris — Sputnik. Latvijas kompānija Evolution Gaming sola samaksāt 30 eiro darba meklētājiem, kuri atnāks uz darba interviju. Naudu saņems pirmo 350 CV īpašnieki, kurus atlasīs uzņēmums, vēsta avīze Dienas Bizness.

Latvijā esošā informācijas tehnoloģiju un spēļu prezentēšanas ārpakalpojumu kompānija šogad plāno piesaistīt apmēram 1600 jaunus darbiniekus, lielākoties spēļu vadītājus. Darbinieku piesaistīšanai kompānija arī nolēma uzsākt ambiciozo kampaņu.

Rīga - Sputnik Latvija
Bez Krievijas kravām tūkstošiem ostu un LDz darbinieku varētu palikt uz ielas

"Mēs vēlamies, lai potenciālie kandidāti pret mums izturas nopietni, tādēļ darba intervijas beigās kā pateicību par intervijai veltīto laiku viņi saņems 30 eiro. Apmaksāta darba intervija būs pirmajiem 350 kandidātiem. Mēs uzskatām to par labu ieguldījumu, lai motivētu jauniešus nākt strādāt pie mums," pastāstīja kompānijas talantu piesaistīšanas un attīstības nodaļas vadītāja Jeļena Anošina.

Lai kļūtu par spēļu vadītāju, nav nepieciešama iepriekšēja pieredze, tādēļ šis amats ir pievilcīgs jauniešiem, kuri tikko pabeiguši augstskolu vai vēl joprojām studē. Obligāta prasība potenciāliem darbiniekiem ir angļu valodas zināšanas.    

Ziņu lente
0