Šrilankā sajauca prezidenta Vējoņa atvaļinājumu ar oficiālo vizīti

© Sputnik / Sergey MelkonovРаймондс Вейонис
Раймондс Вейонис - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šrilankas žurnālisti paziņoja par Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa oficiālo vizīti uz salu, kaut gan viņš patiesībā ieradās atvaļinājumā.

RĪGA, 9. janvāris – Sputnik. Šrilankā, uzzinot par Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa ierašanos, nodomāja, ka viņš ieradies uz salu oficiālā vizītē, raksta portāls Skaties.lv.

Portālā dailymirror.lk parādījās informācija par Latvijas vadītāja oficiālo vizīti Šrilankā un par ieplānotu tikšanos ar Šrilankas prezidentu Maithripalu Japa Sirisenu un premjerministru Ranilu Vikremesinghu.

Президент Латвии Раймондс Вейонис на 72-й Генеральной Ассамблее ООН - Sputnik Latvija
Prezidents Vējonis sarūgtināja medijus ar sliktajām angļu valodas zināšanām

Viens no lasītājiem sāka izteikt neapmierinātību komentāros, ka sakarā ar šo vizīti pilsētu sagaidot kārtējie korķi, savukārt cits pamatoti painteresējās, kas tā par oficiālo vizīti, kura ilgst desmit dienas. Vēl viens lasītājs paskaidroja, ka Latvijā šajā gada laikā ir ļoti auksts, tādēļ prezidents pavada atvaļinājumu siltajās zemēs.

Prezidenta preses sekretārs Jānis Siksnis paskaidroja, ka Šrilankas mediji nepareizi saprata Vējoņa ierašanās mērķi, kā arī noraidīja informāciju par plānotajām oficiālajām tikšanām.

Prezidenta kancelejā paziņoja, ka Vējonis kopā ar sievu dosies uz Šrilanku privātā braucienā, lai pavadītu uz salas savu atvaļinājumu. Prezidenta kanceleja paziņoja Šrilankas vadībai par to, ka Latvijas prezidents plāno apmeklēt salu sava atvaļinājuma laikā, savukārt turpmākā situācijas attīstība, acīmredzami, ir uz portāla žurnālistu sirdsapziņas.

Ziņu lente
0