"Rīdzinieka karte": atlaides masāžai spa salonā

© Foto : riga.lv"Rīdzinieka karte"
Rīdzinieka karte - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Rīdzinieka kartes" īpašniekus gaida jauni pārsteigumi: viņi saņems atlaides masāžai spa salonā, uzņēmuma Oskara Grīnberga desu fabrika produkcijai, kā arī medicīnas pakalpojumiem un muzeja apmeklējumam.

RĪGA, 20. decembris — Sputnik. "Rīdzinieka kartes" īpašnieki, kuri reģistrējuši to elektroniski, varēs saņemt atlaides dažiem masāžas veidiem Harmonija SPA salonā, 10% atlaidi Oskara Grīnberga desu fabrika uzņēmuma produkcijai, 5 līdz 15% atlaidi medicīnas pakalpojumiem slimnīcā Bikur Holim, kā arī 10% atlaidi etnomuzeja "Cepures pasaule" ieejas biļetes iegādei, raksta Riga.lv.

Lai saņemtu atlaidi, nepieciešams uzrādīt karti tur, kur jūs vēlaties saņemt pakalpojumu, jo elektroniskā reģistrācija var būt arī nepiemērota. Lai reģistrētu karti elektroniski, jāpieliek tā validatoram — kā sabiedriskajā transportā.

Rīdzinieka karte - Sputnik Latvija
Ušakovs skaidro, kam paredzēta maksas "Rīdzinieka karte"

Iepriekš "Rīdzinieka kartes" īpašniekiem kļuvušas pieejamas papildu atlaides no 10% līdz 15% par medicīnas pakalpojumiem uzņēmumos SMP Doktorāts, MB STAR Baltic un NH Valodu un IT mācību centrs, kā arī par 25% samazinātas cenas Baltic STAR MB autoservisa pakalpojumiem un angļu valodas kursiem, pastāv arī 20% atlaide firmas NH Valodu un IT mācību centrs datoru kursiem.

Plašāku informāciju par visām kartes īpašniekiem sniegtajām atlaidēm, var uzzināt interneta vietnē www.ridziniekakarte.lv.

Lai saņemtu "Rīdzinieka karti", personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Karte ļauj saņemt dažādas atlaides un atvieglojumus, kas attiecas uz braukšanas maksu sabiedriskajā transportā, auto stāvvietām, degvielas, zāļu un medicīnas un izglītības pakalpojumu cenām.

Turklāt, izmantojot šo karti. var saņemt atlaides daudzos veikalos un pat atpūsties sanatorijā par samazinātu cenu. Dokuments arī darbojas kā sociālā karte, elektroniskā atslēga un elektroniskais maciņš.

Kopš 2016. gada 1. jūlija saņemt "Rīdzinieka karti" var jebkura persona, kas apmaksāja tās gada maksu 775 eiro apmērā (ieskaitot pievienotās vērtības nodokli) sabiedriskā transporta uzņēmumam Rīgas satiksme.    

Ziņu lente
0