"Radiotehnikas" vietā parādīsies "Depo"

© Sputnik / Робертс ВицупсRūpnīcas "Radiotehnika" ēkas nojaukšana Rīgā
Rūpnīcas Radiotehnika ēkas nojaukšana Rīgā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bijušās rūpnīcas "Radiotehnika" korpusi Imantā šoziem tiks nojaukti. Pēc tam rūpnīcas vietā tiks uzcelts jauns būvmateriālu lielveikals Depo.

RĪGA, 4. decembris — Sputnik. Nākamā gada sākumā būvfirma Velve pabeigs bijušās rūpnīcas "Radiotehnika" nojaukšanas darbus. Pēc tam šajā vietā plānots uzcelt veikalu Depo, vēsta TVNet.

2015. gada 30. aprīlī akustikas sistēmu ražotājs VEF Radiotehnika RRR paziņoja, ka nekustamais īpašumus Kurzemes prospektā 3B tiek pārdots. Objekta cena — 945 tūkstoši eiro. Patlaban ēka ir tukša un no tās jumta regulāri tiek celti nost skolēni, kuri nolēmuši papriecāties par pilsētas ainavu.

Imanta - Rīgas dzīvojamais rajons - Sputnik Latvija
Imanta: rajona nozīmes lielpilsēta

"Saskaņā ar plānu ēkas nojaukšanu plānots pabeigt līdz šī gada beigām. Patlaban darbi rit atbilstoši saskaņotajam grafikam, taču pastāvīgi jāpieļauj kāda aizkavēšanās. Nojaukšanas izdevumi atbilst vidējiem tirgū, taču precīzu summu nevaram nosaukt saskaņā ar konfidencialitātes likuma prasībām," — skaidroja kompānijas Velve pārstāve Ieva Šaripo.

Uz jautājumu par to, vai Velve nodarbosies ar būvdarbiem, viņa atbildēja, ka šajā jautājumā pārrunas vēl nav noslēgušās.

"Mēs jau esam sadarbojušies, piemēram, uzbūvēts Depo Krasta ielā, vairāki projekti Lietuvā," — viņa atzīmēja. 

Ziņu lente
0