Latvijas Pasts ziņos par sūtījumu saņemšanu ar SMS palīdzību

© Foto : facebook / Latvijas PastsLatvijas Pasts
Latvijas Pasts - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sīkpaku piegādes paātrināšanai Latvijas Pasts ievieš jaunu klientu informēšanas kārtību.

RĪGA, 3. decembris — Sputnik. Latvijas Pasts ievieš jaunu klientu informēšanas kārtību par ienākošajiem sūtījumiem, vēsta rus.lsm.lv.

Tagad sūtījumu saņēmējiem tiks nosūtīts SMS paziņojums.

Рождественские почтовые марки, созданные иллюстратором Альбертом Кроненбергом - Sputnik Latvija
Latvijas Pasts laiž klajā jaunas ziemassvētku pastmarkas

Pakalpojums būs pieejams tiem, kuri, veicot pirkumu interneta veikalā, norādīja savu telefona numuru.

Latvijas Pasts atgādina, ka klientiem ir jāpārliecinās, ka viņi ir korekti norādījuši kontakttālruni, lai savlaicīgi saņemtu paziņojumu par ienākošo sūtījumu.

Tie, kuri nenorādīja telefona numuru, vai norādīja to nepareizi, saņems, kā tas bijis līdz šim, papīra paziņojumu, pēc kura saņemšanas varēs izņemt sūtījumu pasta nodaļā.

Iepriekš Latvijas Pasts paziņoja, ka pieejamāka pasta pakalpojumu servisa nodrošināšanai tiks ieviests reģistrēto sūtījumu saņemšanas serviss abonenta kastē.

Iepriekš ar abonenta kasti varēja saņemt visus adresētos parastos sūtījumus un abonētos preses izdevumus, taču tiem, kas pieslēgs jauno pakalpojumu, būs pieejama reģistrēto sūtījumu saņemšana, kuru izmērs pieļauj ievietošanu kastē.

Теннисистка Елена Остапенко на церемонии награждения и жеребьевке итогового турнира WTA в Сингапуре - Sputnik Latvija
Latvijas pasts izdevis pastmarku par godu Ostapenko

2017. gada pirmajā pusgadā tika atzīmēts, ka latvieši sākuši biežāk izmantot pasta pakalpojumus, turklāt tas neskar tikai bandroļu un sūtījumu saņemšanu, bet arī vēstuļu un atklātņu nosūtīšanu.

Saskaņā ar Latvijas Pasta pārstāves Gundegas Vārpas sacīto, no šī gada janvāra līdz maijam Latvijas iedzīvotāji saņēma vairāk nekā četras reizes vairāk bandroļu, nekā attiecīgā periodā pērnajā gadā.    

Ziņu lente
0