Rīgā notiks starptautiskais festivāls Stanislavsky.lv

© Sputnik / Oksana DzadanRīga
Rīga - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautiskā teātra festivāla Stanislavsky.lv tradicionālā rudens sesija novembrī norisināsies Latvijā, skatītāji redzēs Maskavas Mākslas teātra studijas skolas studentu uzstāšanās.

RĪGA, 15. oktobris — Sputnik. Rīgā, Maskavas namā notiks Starptautiskā teātra festivāla Stanislavsky.lv tradicionālā rudens sesija, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz pasākuma organizatoru paziņojumu tā oficiālajā Facebook lapā.

Par tā dalībniekiem kļūs Maskavas Mākslas teātra (MMT) Studiju skolas ceturtā kursa studenti, kuri mācās Sergeja Zemcova un MMT Studiju skolas rektora Igora Zolotovicka meistarklasē. Viņu skaitā ir televīzijas šova "Golos" (The Voice Russia) uzvarētāja Darja Antoņuka.

"Mēs ilgi gaidījām šo brīdi! Allas Sigalovas "Ceļojums uz Twin Peaks" dodas uz Rīgu! Kopā ar "Golos" šova uzvarētāju Darju Antoņuku!" uzrakstīja teātra festivāla Stanislavsky.lv organizatore Natālija Zaharjata savā Facebook lapā.

Viņa piebilda, ka pirmo reizi festivāla vēsturē tiks rādīta izrāde bērniem un pusaudžiem.

Festivāls notiek jau trešo gadu. Tā pastāvēšanas laikā to paspējuši novērtēt vietējie iedzīvotāji. Tradicionāli Stanislavsky.lv dalībnieki ved uz Rīgu divus savus visinteresantākos darbus. Šogad 29. un 30. novembrī tiks rādīta Allas Sigalovas režisētais "Ceļojums uz Tvin-Pīksu" un režisora-pasniedzēja Marinas     

Ziņu lente
0