Rīgas policija aizturējusi mājas tirānu un agresoru

© pixabay.com / Alexas_FotosНасилие над женщинами
Насилие над женщинами - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par mājas vardarbību attiecībā pret bērniem un grūtnieci kārtības sargi aizturēja 29 gadus vecu rīdzinieku.

RĪGA, 6. oktobris – Sputnik, Jeļena Kirillova. Saskaņā ar policijas informāciju, 4. oktobrī, ap plkst. 22:00 Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Juglu.

Noskaidrojās, ka izsaukuma iemesls ir sadzīves konflikts. Kārtības sargus uz notikuma vietu izsauca gados vecs rīdzinieks, kurš nevarējis tikt galā ar savu dēlu.

Pēc cietušās puses vārdiem, todien 29 gadus vecais vīrietis lietojis alkoholiskos dzērienus, pēc kā pārstāja sevi kontrolēt un kļuva nemierīgs. Pa rokai agresoram trāpījās gan viņa gados vecais tēvs, gan bērni, kā arī viņa dzīvesbiedre gaidībās. Tad mājas tirāns pieprasīja, lai visi vāktos prom no dzīvokļa, tostarp, grūtniece un divi viņas bērni no iepriekšējām laulībām.

Ģimenes konflikts tā arī nenomierinājās un, beigās, pensionāram neatlika nekas cits, kā izsaukt uz notikuma vietu policiju. Ieradušies policisti pamanīja dzīvoklī raudošos bērnus un tirāna draudzeni, kura paziņoja, ka viņai bail atrasties ar viņu vienā dzīvoklī. Notikuma vietā ieradās arī mediķi, taču viņu palīdzība, par laimi, nebija nepieciešama.

Savukārt mājas agresoram nācās doties uz tuvāko policijas nodaļu rokudzelžos, jo viņš ne vien atteicās atstāt dzīvokli, bet arī izrādīja fizisku pretošanos kārtības sargiem. Policijas nodaļā noskaidrojās, ka vīrieša asinīs ir 3,09 promiles alkohola. Sakarā ar notikušo uzsākta izmeklēšana, lietas materiāli par vardarbību attiecībā pret bērniem nodoti atbildīgajā policijas nodaļā.

Ziņu lente
0