Hanzas ielas avārijā cietušie bērni izrakstīti no slimnīcas

© Sputnik / Sergey MelkonovНовые машины неотложной помощи в Латвии
Новые машины неотложной помощи в Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bērnudārza audzēkņi, kuros ietriecās autovadītājs Rīgā, Hanzas ielā, nav guvuši nopietnas traumas un jau ir izrakstīti no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas.

RĪGA, 29. septembris – Sputnik. Visi četri bērni, kuri cieta ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā Rīgā, izrakstīti no slimnīcas, vēsta Mixnews.lv.

"Visi četri cietušie bērni izrakstīti no slimnīcas un devušies mājās," — paziņoja žurnālistiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Vita Šteina.

Vakar Rīgā, Hanzas ielā vadītājs, 1987. gadā dzimis vīrietis, zaudēja kontroli pār automobiļa Volvo vadību, kā rezultātā uzbrauca uz trotuāra, pa kuru tobrīd audzinātājas pavadījumā gāja bērnudārza audzēkņu grupa, un pēc tam ietriecās ēkas sienā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta četri bērni, kuri tika nogādāti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, kur viņus izmeklēja.

Vecāki lūdz atsaukties visus avārijas aculieciniekus.

Ceļa satiksmes negadījuma notikuma vietā veiktajā pārbaudē tika noskaidrots, ka alkohola saturs vadītāja organismā sastādīja 0,16 promiles (Latvijā vadīt automobili atļauts, ja alkohola koncentrācija organismā nepārsniedz 0,5 promiles). Pret vadītāju iesākts kriminālprocess, viņu nosūtīja uz ekspertīzi, kuras laikā noskaidros, vai viņš nav lietojis citas reibinošas vielas.

Ziņu lente
0