Rīgā aizturēta zagle: viņa aizmigusi alkoholisko dzērienu nodaļā

© Foto : pixabayLielveikals. Foto no arhīva
Lielveikals. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
44 gadus vecās ļaundares biogrāfijā šīs gadījums nepavisam nav pirmais: gandrīz katru reizi, kad viņu aizturēja policija, sieviete bijusi stiprā reibuma stāvoklī.

RĪGA, 17. augusts —Sputnik, Jeļena Kirillova. Otrdien Rīgā policisti aizturējuši sievieti, kura pēc zādzības izdarīšanas aizmigusi apzagtajā veikalā.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju noziegums pastrādāts 15. augustā vienā no Teikas veikaliem.

Centrāltirgus - Sputnik Latvija
Nepirksi? Piespiedīsim! "Smaržu tirgotāji" draud ar nazi

Tirdzniecības punkta darbinieki bija spiesti vērsties pēc palīdzības pie kārtības sargiem, jo sieviete ne vien pastrādājusi veikalā zādzību, bet arī nolēmusi tur pagulēt, un pēc tam, kad iedzēra alkoholu, pamielojusies ar ēdienu no veikala plauktiem.

Notikuma vietā ieradušies policijas darbinieki atraduši ļaundari alkoholisko dzērienu nodaļā: viņa saldi gulēja uz grīdas. Kārtības sargi mēģināja pamodināt veikala apmeklētāju, bet pat pamodusies viņa atteicās atstāt tirdzniecības punkta telpas.

Tomēr viņai nācies apmeklēt policijas iecirkni, kur tika noskaidrots, ka aizturētā ir 44 gadus veca. Turklāt izrādījās, ka viņas biogrāfijā tas jau nav pirmais šāds gadījums. Huligānes rēķinā ir aptuveni 19 kriminālprocesi. Un gandrīz visos gadījumos, kad viņu aizturējusi policija, viņa bijusi stiprā reibuma stāvoklī.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kārtējais kriminālprocess par zādzību nelielos apmēros. Gadījumā, ja kārumnieces vaina tiks pierādīta tiesā, viņai var draudēt brīvības atņemšana līdz vienam gadam, piespiedu darbi vai naudas sods.

Šobrīd sieviete atrodas policijas izolatorā.      

Ziņu lente
0