Zaudējumi saistībā ar ielaušanos Rīgas viesnīcā varētu sastādīt 150 000 eiro

© Foto : booking / t-ec.bstaticГостиница Garden Palace в Риге
Гостиница Garden Palace в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas centrā naktī uz trešdienu nezināmie ielauzās viesnīcā, pēc dažiem datiem, viņi bijuši bruņoti. Šobrīd ieeja viesnīcā ir slēgta, teritorijā atrodas daudz vīru maskēšanās tērpā.

RĪGA, 10. augusts – Sputnik. Hotel Garden Palace darbības apturēšana, ko ieņēmuši bruņoti cilvēki, varētu radīt nomas uzņēmumam Sun Seasons zaudējumus 150 tūkstošu eiro apmērā, paziņoja trešdien žurnālistiem kompānijas pārstāvis Mārtiņš Šmits.

Viesnīca pieder firmai 996 Freecom. Pēc RIA Novosti datiem, šai firmai ir vairāki īpašnieki. Savukārt viesnīcas vajadzībām nepieciešamo ēku iznomā uzņēmums Sun Seasons. Un viens no 996 Freecom līdzīpašniekiem, pēc mediju datiem, ieņēmis ēku ar apsardzes palīdzību.

"Šobrīd konkrētu finansiālo zaudējumu apmēru noteikt nav iespējams, kamēr tiesu izpildītājs neveiks izmeklēšanu un nesastādīs aktu par viesnīcai radīto kaitējumu. Taču runa varētu būt par (kaitējumu) 150 tūkstošiem eiro un vairāk," — teica žurnālistiem Šmits.

Pēc viņa vārdiem, šobrīd viesnīcas telpās atrodas pieci bruņoti cilvēki, kuri aizliedz darbiniekiem un viesiem tajā atrasties. Tai pašā laikā Šmits prognozē, ka viesnīcas darbību varētu atsākt šovakar vai piektdienas rītā.

Pēc pēdējās informācijas, vakar "Hotel Garden Palace" telpas tika atbrīvotas Valsts policijas uzraudzībā.

Ziņu lente
0