Politika

Ķekavas novadā sākas atkārtota balsošana vēlēšanās

© Sputnik / Sergey MelkonovVēlēšanās
Vēlēšanās - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvija jau gatavojas Saeimas vēlēšanām, kamēr Ķekavas novadā vēl joprojām nav beigušās pašvaldību vēlēšanas – CVK atcēla vēlēšanu rezultātus vienā no iecirkņiem.

RĪGA, 19.jūlijs — Sputnik. Sākusies iepriekšēja balsošana atkārtotajās Ķekavas novada pašvaldības vēlēšanās, ziņo mājas lapa Kekava.lv.

Ar lūgumu atcelt vēlēšanu rezultātus Ķekavas novada 785. iecirknī CVK vērsās Nacionālās apvienības deputātu kandidāte Ieva Arnte. Viņa informēja CVK par to, ka balsu skaitīšanas laikā iecirknī izrādījies par sešām vēlēšanu lapām vairāk, nekā vēlētāju parakstu.

Pašvaldību vēlēšanas - Sputnik Latvija
CVK veiks atkārtotas vēlēšanas Ķekavas novadā

Ķekavas novada domē iekļuvuši 9 sarakstu kandidāti no 14 startējušajiem: Jaunā konservatīvā partija ieguva 4 mandātus, Latvijas Kristīgo savienība — 3, "Gods kalpot mūsu Latvijai", "Vienotības"/"Izaugsmes"/"Latvijas attīstībai" apvienība, "Reģionu alianse" — 2 un Latvijas Zaļā partija, "Saskaņa", "Vienoti Latvijai" un Vidzemes partija — 1 mandātu. Nacionālajai apvienībai pietrūka piecu balsu, lai pārvarētu 5% barjeru.

Atkārtotas vēlēšanas Ķekavas Kultūras namā, Gaismas ielā. Iecirknis 22.jūlijā strādās no plkst. 7:00 līdz 22:00. tie, kas nevarēs nobalsot 22.jūlijā, varēs to izdarīt šodien no plkst. 17:00 līdz 20:00, 20.jūlijā no plkst. 9:00 līdz 12:00 un 21.jūlijā no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Balsošanas tiesības atkārtotajās vēlēšanās ir tikai tiem vēlētājiem, kuri bija iekļauti 785.vēlēšanu iecirkņa sarakstos 3.jūnija vēlēšanās.    

Ziņu lente
0