Policija pastāstīja par negadījumiem Positivus festivālā

CC0 / pixabay / Музыкальный фестиваль
Музыкальный фестиваль - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šogad mūzikas festivāls Positivus norisinās Salacgrīvā jubilejas desmito reizi.

RĪGA, 16. jūlijs — Sputnik. Situācija šajā Positivus festivālā Salacgrīvā ir mierīgāka nekā pērn, raksta mixnews.lv.

Пресс-конференция фестиваля Summertime, на фото Инесе и Диана Галанте - Sputnik Latvija
Summertime: festivāls ar Eiropas šiku

Kā sacīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Simona Grāvīte, iepriekš festivālā bija piefiksēti 24 negadījumi, tai skaitā astoņi narkotisko vielu lietošanas un glabāšanas gadījumi. Darbam festivālā piesaistīti četri kinologi ar suņiem. Sestdien Valsts policijas darbinieki ievietoja atskurbtuvē piecus cilvēkus, tika aizturēts viens piedzēries šoferis. Piektdien kārtības sargi nosūtīja uz atskurbtuvi 13 cilvēkus.

Piektdien un sestdien kārtības sargi piefiksējuši vairākus sabiedriskās kārtības traucējumu gadījumus, tai skaitā atrašanās sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī un sīks huligānisms. Saskaņā ar neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta datiem, iepriekš no festivāla tika hospitalizēti seši cilvēki vecumā no 15 līdz 32 gadiem, galvenokārt alkoholiska reibuma dēļ, palīdzību sīku traumu dēļ mediķi sniedza galvenokārt uz vietas.

Ikgadējais mūzikas festivāls Positivus norisinās Salacgrīvā no 14. līdz 17. jūlijam jau desmito gadu. Tradicionāli festivālā pulcējas vairāki tūkstoši cilvēki no dažādām valstīm.

Ziņu lente
0