airBaltic pārvadājusi rekordlielu pasažieru skaitu no Lietuvas un Igaunijas

© Sputnik / Sergey MelkonovМаршруты авиакомпании AirBaltic
Маршруты авиакомпании AirBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No janvāra līdz maijam aviokompānijas pakalpojumus izmantojuši vairāk nekā 282 tūkstoši pasažieru Igaunijā un Lietuvā, kas ir par 25% vairāk nekā pērnā gadā.

RĪGA, 15. jūnijs – Sputnik. airBaltic pārvadāto pasažieru skaits Lietuvā un Igaunijā kopš gada sākuma izaudzis par 29%, vēsta aviokompānijas preses dienests.

No janvāra līdz maijam airBaltic pārveda no Igaunijas 146 116 pasažieru, kas ir visaugstākais rādītājs kopš aviokompānijas darbības uzsākšanas šajā valstī. Tai pašā laikā no Lietuvas airBaltic savā maršrutu tīklā uz Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS valstīm un uz Tuvajiem Austrumiem pārveda 136 270 pasažieru.

Aviokompānija piedāvā "labākos savienojumus uz un no Igaunijas un Lietuvas", atzīmēja airBaltic maršrutu tīklu vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss.

Bombardier CS300, airBaltic. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Gauss: airBaltic stratēģiskā situācija ir stabila, pienācis laiks meklēt investoru

Izņemot tiešos reisus no Rīgas uz 60 galamērķiem, airBaltic piedāvā ērtus savienojuma maršrutus no Latvijas galvaspilsētas uz aviokompānijas maršrutu tīkla galamērķiem Skandināvijā, Eiropā, NVS un uz Tuvajiem Austrumiem. Turklāt airBaltic nodrošina daudzus tiešos reisus no Tallinas un Viļņas.

Iepriekš šogad aviokompānijas valdes priekšsēdētājs Martins Gauss paziņoja, ka airBaltic cer šogad pārvest vairāk nekā 3 miljonus pasažieru.

Ziņu lente
0