Sveika un vesela: Alla Pugačova mielojas ar pankūkām Jūrmalā

© Sputnik / Сергей Пятаков / Pāriet pie mediju bankasDziedātāja Alla Pugačova
Dziedātāja Alla Pugačova - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kamēr žurnālisti meklē 68 gadus veco dziedātāju Allu Pugačovu Maskavas klīnikās, viņa ar vīru atpūšas Jūrmalā.

RĪGA, 6. jūnijs — Sputnik. Allas Pugačovas dzīvesbiedrs Maksims Galkins jau 1. jūnijā publicēja savu pirmo video no Jūrmalas savā Instagram kontā — tajā redzams, kā viņš vizinās pa Jūrmalas ielām ar divriteni.

 

Pati Alla Pugačova parādās Galkina Instagram pēc pāris dienām Laimas Vaikules kompānijā — dāmas sēž slavenajā Jūrmalas restorānā 36.Line.

 

Videoierakstā, ko Maksims Galkins publicēja vakar, arī no restorāna, redzams, kā Alla Pugačova kopā ar Laimu Vaikuli ēd pankūkas, pareizāk sakot, Pugačova atsakās, taču Laima Vaikule uzstāj, ka viņas "var", un pierunā savu draudzeni arī pagaršot.

 

Nekas neliecina, ka Alla Pugačova pārcietusi kādu operāciju, taču Krievijas prese raksta, ka nesen primadonna pārcietusi nopietnu operāciju vienā no Maskavas klīnikām, kur viņai izdarīja stenta implantāciju.

Kā noskaidrojuši žurnālisti, slavenā dziedātāja vērsusies pie mediķiem jau 26. maijā, un pēc izmeklēšanas ārsti pieņēmuši lēmumu veikt steidzamu stenta implantāciju. Tā ir speciāla karkasa (stenta) novietošana sirds vainagartērijas sašaurinājuma vietā, lai samazinātu artērijas atkārtotas sašaurināšanās iespēju. Operācija esot noritējusi veiksmīgi, un jau 30. maijā Pugačova tika izrakstīta no klīnikas.
Saskaņā ar citiem datiem Pugačovai tika veikta sirds išēmiskas slimības diagnostika — koronarogrāfija Višņevska ķirurģijas institūtā un pēc tam viņa izrakstīta. Uzreiz pēc tam viņa iekāpa vilcienā un aizbraukusi pavadīt vasaru ar bērniem un Maksimu Galkinu uz Latviju.

"Alla Borisovna atpūšas ar bērniem Latvijā," — apliecināja RIA Novosti primadonnas direktore Jeļena Čuprakova, viņa atteicās komentēt informāciju par operāciju.

Spriežot pēc viņas vīra video, Alla Borisovna Jūrmalā jūtas labi. Atgādināsim, ka atpūsties vasarā Jūrmalā Allai Borisovnai jau kļuva par tradiciju — viņa jau vairākus gadus īrē grezno villu "Marta".

Starptautiskais mūzikas festivāls Laima Randezvous Jūrmala - Sputnik Latvija
"Jaunais vilnis" atgriezīsies Jūrmalā ar latviešu dziedātāju kvotu

Villas kompleksā ir vairākas ēkas — divstāvu savrupmāja, SPA komplekss, tenisa korts, apsardzes telpas un garāža. Galvenajā mājā ir četras atsevišķas istabas, kinozāle, virtuve, ēdamistaba, bibliotēka un ziemas dārzs. Māja pārdodama par 15 miljoniem eiro. Taču pircēji acīmredzot nesteidzas, tāpēc villu regulāri izīrē turīgiem klientiem. Parastiem vasarniekiem mēnesis villā "Marta" izmaksās 100 tūkstošus eiro. Tomēr baumo, ka villas saimnieks (bijušais Parex bankas līdzīpašnieks Viktors Krasovickis) zvaigžņu pārim piešķir ievērojamu atlaidi.

Iespējams, ka Alla Pugačova parādīsies arī Laimas Vaikules festivālā "Rendez-vous" Dzintaru koncertzālē, kas norisināsies no 20. līdz 23. jūlijam, un atkal pulcēs zvaigznes.

Atgādināsim, ka Krievijas skatuves primadonnai jau divreiz veikta stenta implantāciju — 2008. un 2010. gadā.

Ziņu lente
0