Rīgas jūras līcī deg naftas produktu pārvadājumu tankkuģis

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uz Latvijas tankkuģa Zircon, kurš ir reģistrēts Rīgas ostā, sācies ugunsgrēks.

RĪGA, 25.maijs — Sputnik. Ceturtdien, 25.maijā, Rīgas jūras līcī uz ķimikāliju un naftas produktu pārvadājumu tankkuģa Zircon notika ugunsgrēks, paziņoja Krasta apsardzes dienests, raksta Mixnews.lv.

"Plkst. 11:00 Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs saņēma informāciju, ka uz kuģa sācies ugunsgrēks, un ir nepieciešama palīdzība, " ziņo iestāde.

Tiek ziņots, ka ugunsgrēks tiek kontrolēts, taču uz notikuma vietu tika nosūtīts Krasta apsardzes kuģis un helikopters cilvēku evakuēšanai nepieciešamības gadījumā.

Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs tāpat izsauca velkoni, ar kuru ieradīsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta papildus specvienības.

Kā radio Baltkom paziņoja Krasta apsardzes dienesta pārstāvis, šobrīd ugunsgrēks ir nodzēsts, taču turpinās seku likvidēšanas darbi un tiek noskaidroti notikušā iemesli. Cilvēki ugunsgrēka laikā tika savlaicīgi evakuēti un nav cietuši.

Zircon kuģis tika uzbūvēts 1993.gadā, tankkuģis iet zem Latvijas karoga un ir reģistrēts Rīgas ostā. Zircon kuģa ietilpība ir 5045 tonnas, tā izmērs ir 115 metri garumā un 17 metri platumā.

Ziņu lente
0