Finanšu ministrijā atklāta bērnistaba

© Foto : Finanšu ministrijaBērnu istabas atklāšana Finanšu ministrijā
Bērnu istabas atklāšana Finanšu ministrijā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tagad FM darbinieki, nepieciešamības gadījumā varēs atvest bērnus uz darbu – ministrijas telpās tika atklāta bērnu istaba dažādu vecumu bērniem.

RĪGA, 27. aprīlis — Sputnik. Finanšu ministrijā tika atklāta bērnistaba darbinieku bērniem, informē ministrijas mājaslapā.

Ņemot vērā FM darbinieku lielo skaitu, tāda telpa ir ārkārtīgi nepieciešama, īpaši brīvdienu un atvaļinājumu periodā. Bērnistaba ļaus cilvēkiem atrasties darbā kopā ar savu bērnu.

Istabā vienlaikus varēs uzturēties dažādu vecumu bērni. Ministrija parūpējusies, lai istabā būtu rotaļlietas, krāsojami zīmējumi un citas mantiņas spēlēm, maisi sēdēšanai, darba galds un dators, pie kura vecāki varētu strādāt.

© Foto : Finanšu ministrijaBērnu istabas atklāšana Finanšu ministrijā
Открытие детской комнаты в Министерстве финансов - Sputnik Latvija
Bērnu istabas atklāšana Finanšu ministrijā

"Mūsu vērtība ir laimīgs un novērtēts darbinieks, tādēļ svarīgi darba pienākumu veikšanai radīt maksimāli ērtu darba vidi. Lai cik rūpīgi mēs, vecāki, plānotu bērnu ikdienas gaitas, ne visas situācijas ir paredzamas. Brīžos, kad bērnu nav ar ko atstāt, risinājums būs jaunatklātā bērnistaba," — sacīja finanšu ministre Dana Reizniece — Ozola.

Ziņu lente
0