Par Krievijas karodziņu mašīnā Latvijas IeM darbinieks saņēmis rājienu un zaudējis caurlaidi

© Sputnik / Sergey MelkonovKrievijas karodziņš Krievijas vēstnieka Latvijā automašīnā
Krievijas karodziņš Krievijas vēstnieka Latvijā automašīnā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts policija izteikusi rājienu Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekam, kura privātajā, pie mājas atstātajā automašīnā bija redzēts Krievijas karodziņš līdz ar automašīnas caurlaidi.

RĪGA, 25. aprīlis — Sputnik. Pēc dienesta pārbaudes Latvijas Valsts policija izteikusi rājienu Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas vecākajam inspektoram par Krievijas karodziņu viņa privātajā automašīnā, vēsta Mixnews.lv, atsaucoties uz Valsts policijas preses pārstāves Samantas Čapkovskas teikto.

Marta vidū garāmgājējs ziņoja par lentīti Krievijas karoga krāsās aiz automašīnas priekšējā stikla, kurai līdzās uz priekšējā paneļa bija redzama Latvijas IeM caurlaide. Ministrija šādas darbības nodēvēja par nepieļaujamām un nosodāmām, turklāt par incidentu informēja Valsts policijas vadību. Tika uzsākta pārbaude.

Valsts policijas preses sekretārs Dairis Anučins pastāstīja, ka IeM izsniegtās atļaujas var izvietot automašīnā redzamā vietā, ja tā tiek novietota netālu no Iekšlietu ministrijas iestāžu ēkām.

Krievijas karogs automašīnas salonā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Karodziņu karš: trikolors pret svastiku

Valsts policija izteica amatpersonai rājienu par to, ka automašīna ar caurlaidi bija apturēta pie mājām, kā arī par Krievijas karoga novietošanu. "Pārkāpējam" atņemta IeM atļauja.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis jau pauda nožēlu sakarā ar šo situāciju un paziņoja, ka apspriedis to ar Valsts policijas priekšnieku Intu Ķuzi.

Ziņu lente
0