Urbanovičs pastāstījis par lielākajām sociālo tīklu "zvaigznēm"

© Foto : "Saskaņa"Янис Урбанович
Янис Урбанович - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partijas "Saskaņas" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs pastāstīja par sociālo tīklu lomu mūsdienu sabiedrībā.

RĪGA, 20. aprīlis — Sputnik. Sociālie tīkli ir kļuvuši ne tikai par politiķu un elektorāta galveno sakaru kanālu, tas ir arī galvenais laukums, kurā politiķi ceļ savu popularitāti pirms vēlēšanām, paziņoja partijas "Saskaņas" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Янис Урбанович - Sputnik Latvija
Viedoklis
Urbanovičs: gadsimta ceturkšņa laikā Latvija nav izstrādājusi ilgtermiņa attīstības prioritātes

Šādu viedokli politiķis pauda radio Baltkom ēterā.

"Pagātnē atkāpjas tradicionālais aristokrātiskais elitārās politikas modelis: sapulcējas gudri cilvēki un izstrādā ideālu pozīciju. Tagad ir tā: kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Tā ir visu partiju problēma visā pasaulē.

Šodien Twitter, Facebook, Instagram un pārējie uzvar visus medijus. Senie, vecie politiķi, mamuti vai nu pielāgojas saziņai Twitter, vai izkrīt cauri laika un tautas uztveres sietam," – norādīja Urbanovičs.

Pēc viņa domām, "zvaigžņoties" Twitter un Facebook cenšas ne tikai jaunās sejas politiskajā debessjumā, bet arī cilvēki gados.

"Man šķiet, šajās sacensībās no visiem politiķiem, ko redzu Latvijā, visspilgtāk "zvaigžņojas" tieši Nils (Ušakovs – red.)," – piezīmēja Urbanovičs.

Ziņu lente
0