Vecrīgā tiks atklāts "Laimas" labdarības namiņš

© Foto : baltnews.lvОгни Риги
Огни Риги - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau piekto gadu nevienaldzīgie cilvēki varēs piedalīties labdarības akcijā, lai palīdzētu piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļas mazo pacientu sapņus par Ziemassvētku dāvanām.

RĪGA, 15. novembris – Sputnik. Atbalsta maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm sniegšanas ietvaros, saldumu un uzkodu ražotāja "Orkla Confectionery&Snacks Latvija" uzņēmums AS "Laima" sadarbībā ar organizāciju "Ziedot.lv" plāno sākt ilggadējo labdarības akciju Vecrīgā, atklājot pie "Laimas" pulksteņa "Laimas" namiņu, ziņo aģentūra LETA.

Pērn ar "Laimas" namiņa palīdzību bija sarūpētas dāvanas 1000 bērniem visā Latvijā, bet šogad uzņēmums cer sagādāt svētku brīnumu vēl vairākiem bērniem.

"Laimas" namiņš tiks atklāts šā gada 25. novembrī plkst.11.00 pie "Laimas" pulksteņa.

Kā vēsta aģentūra LETA, pasākumā piedalīsies Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone, kas sarūpēs arī pirmo dāvanu. Savukārt SIA "Orkla Confectionery&Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša un Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa informēs par "Laimas" namiņā iepriekšējos gados paveikto darbu un šā gada mērķiem.

2014. gada augustā norvēģu kompānija "Orkla" iegādājās koncernu "NP Foods", bet oktobrī tika pieņemts lēmums apvienot SIA "NP Foods", AS "Laima", AS "Staburadze" un AS "Latfood" vienā uzņēmumā ar nosaukumu "Orkla Confectionery&Snacks Latvija", bet SIA "Spilva" un AS "Gutta" apvienotas uzņēmumā ar nosaukumu SIA "Orkla Foods Latvija".

"Orkla Confectionery&Snacks Latvija" pārstāv šādus produktu zīmolus — "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu čipsi" un "Taffel".

Ziņu lente
0