Pensionārs no Latgales uzspridzināja automašīnu ar 500 gaisa baloniem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daugavpils novadā dzīvojošs pensionārs neatstāj mēģinājumus kļūt par Youtube zvaigzni – vispirms viņš "noslicinājis" savu auto bedrē ar Coca-Cola, tad aizpildījis to ar gaisa baloniem un uzspridzinājis.

RĪGA, 12. novembris — Sputnik. Pensionārs, no Latgales, kurš noslīcinājis savu Audi dīķī ar Coca-Cola, tagad aplicis to ar raķetēm un uzspridzinājis.

Pensionārs no Latvijas noslīcinājis mašīnu kokakolas baseinā - Sputnik Latvija
Pensionārs no Latvijas "noslīcinājis" mašīnu kokakolas baseinā

Oktobra beigās Pensionārs no Šēderes pagasta Ilūkstes novadā izšķīries par neparastu eksperimentu. Lai atbrīvotu automašīnu no rūsas, viņš to "noslīcinājis" bedrē, ko pildīja 12 tūkstoši litru Coca-Cola, un uzņēmis šī procesa video.

Šo video noskatījušies vairāk nekā miljons cilvēku, un, šķiet, šis process iedvesmojis pensionāru jauniem pūliņiem. Viņš uzņēma video par to, ka izvilka mašīnu no bedres, par to, kā mēģināja to iedarbināt, taču ar to viņam šķita par maz. Tagad viņš nolēmis uzspridzināt savu auto.

Spriežot pēc pirmā kadra, sarkanai Audi Coca-Cola nenāca par labu. Tomēr auto aizgājis viņsaulē skaļi un skaisti: pensionārs ievietojis salonā 500 gaisa balonus, aplicis to ar raķetēm un uzspridzinājis.

Video beigās parādās solījums iegādāties bērnu namam piecus tūkstošus gaisa balonus, ja video saņems piecus tūkstošus "like".

Ziņu lente
0