Latvijas zemessargu mācības nobiedējušas Salaspils iedzīvotājus

© Sputnik / Sergey MelkonovБойцы Земессардзе
Бойцы Земессардзе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sestdien Salaspils iedzīvotājus nobiedēja šāvieni un bruņoti cilvēki pilsētas domes apkaimē.

RĪGA, 23. oktobris – Sputnik. Sestdien Salaspils iedzīvotājus nobiedēja automāta kārtas un bruņoti cilvēki pilsētas domes apkaimē. Policija paskaidroja, ka šeit notiek Zemessardzes mācības, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz portālā mixnews.lv publicēto informāciju.

Izdevums vēsta, ka vairāki ar automātiem bruņoti cilvēki maskās šāvuši un pārvietojušies ar pārskrējieniem, piesedzot viens otru.

Aculiecinieki stāstīja, ka apšaude notikusi dzīvojamajā kvartālā, kur staigā cilvēki un novietotas automašīnas. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka šāda aina viņus šokējusi.

"Cilvēki ir šokēti. Neviens neko nav ziņojis, neviens nav informēts. Pirmā doma bija, ka tur ir teroristi, kas sagrābuši ķīlniekus, vai sācies karš," – portālam pastāstīja kāda vietējā iedzīvotāja.

Valsts Policijas pārstāvis paziņoja žurnālistiem, ka Salaspilī notikušas Zemessardzes mācības. Latvijas Aizsardzības ministrija pagaidām nav sniegusi nekādus komentārus.

"Tur notiek Zemessardzes mācības, visos jautājumos jāvēršas pie viņiem," – teica Valsts Policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Ziņu lente
0