Bezvests.lv meklē pazudušu vīrieti

© Sputnik / Evgeniy LeshkovskiyBezvest.lv brīvprātīgie meklējumos. Foto no arhīva
Bezvest.lv brīvprātīgie meklējumos. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zolitūdes vai Ziepniekkalna rajonā pazudis 61 gadu vecs vīrietis. Brīvprātīgais dienests Bezvests.lv piedalās meklējumos un lūdz sazināties ar policiju visus, kuri, iespējams, redzējuši pazudušo vīrieti.

RĪGA, 20. septembris — Sputnik. Bezvēsts pazudušo meklēšanas dienests Bezvests.lv meklē 61 gadu vecu vīrieti, rīdzinieku, kurš jau nedēļu nav sazinājies ar tuviniekiem.

Rostislavs Voitovičs pagājušajā nedēļā pazuda, domājams, Zolitūdes vai Ziepniekkalna mikrorajonos. Bija ģerbies klasiskās tumšās biksēs vai zilos džinsos, tumšā taisna piegriezuma vējjakā, kājās klasiska stila tumšas kurpes. Augums — 183 cm, spēcīga miesasbūve, pelēkzaļas acis, tumši, viļņaini mati (Rostislavs mēdza nēsāt "asti"). Pārvietojās tumši zilas krāsas automašīnā Reno Megan.

Lūdzam visus, kas redzējuši Rostislavu vai ir informēti par viņa iespējamo atrašanās vietu, steidzami piezvanīt policijai pa numuru 110 vai organizācijai Bezvests.lv: +371 22 084 084.

Sabiedriskā organizācija Bezvests.lv septiņu darbības gadu laikā ir sapulcējusi 130 brīvprātīgos. Šajā laikā tā atradusi vairāk nekā 80 cilvēkus, kuri pazuduši mežos un pilsētās, visbiežāk — dzīvus. Organizāciju izveidoja Aleksandrs Faminskis pēc tam, kad 2009. gadā piedalījās sava drauga meitas meklējumos, kura pazuda mežos Jaunciema apkaimē.

Šogad Bezvests.lv brīvprātīgie ir palīdzējuši atrast divus gadus veco Hugo, kurs pazuda no kempinga Engures novadā, un Saulkrastos pazudušo mazo Rūdolfu.

Ziņu lente
0