Holandietis parādījis pliku dibenu Latvijas parlamentam

CC BY 3.0 / wikipedia / Smig / Здание Сейма ЛатвииЗдание Сейма Латвии
Здание Сейма Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas nūdistu sezona Rīgā nebeidzas: policija aizturēja tūristu no Nīderlandes, kurš ar pliku pēcpusi rāpoja pie Saeimas ēkas. Šīs "striptīzs" izmaksāja viņam 150 eiro.

RĪGA, 10. augusts – Sputnik. Rīgas policisti izrakstīja sodu 150 eiro apmērā Nīderlandes pilsonim, kurš bez biksēm rāpoja Rīgas centrā, informē LETA.

7. augustā Pašvaldības policijas darbinieki saņēma no Valsts policijas informāciju par to, ka kāds vīrietis ar kailu pēcpusi rāpo Saeimas priekšā.

Tiesībsargājošo iestāžu darbinieki ieradās notikuma vietā un aizturēja pliko tūristu. Tas bija Nīderlandes pilsonis. Izrādījās, ka ārzemnieks atbrīvojies no "liekajiem" apģērba gabaliem Klosteru ielā, apsēdies zemē un sācis rāpot, demonstrējot savus dzimumorgānus.

Holandietim tika noformēts administratīvais protokols un izrakstīts sods 150 eiro apmērā.

Šāda ārvalstu tūristu uzvedība Latvijas galvaspilsētā kļuvusi par savdabīgu tradīciju. Maija beigās Vecrīgā bikses novilka kāds Spānijas pilsonis.

Tūristu grupa pierunāja savu draugu novilkt bikses un apakšbikses uz Mārstaļu ielas. Pēc tam draugi palīdzēja viņam apģērbties, jo acīmredzot viņš pats to izdarīt nespēja. Viss notika tieši policijas videokameras priekšā, kuru jokdari nebija pamanījuši, laikam tāpēc, ka bija stipri piedzērušies.

Pašvaldības policijas darbinieki parādīja spāņu nūdistam interesantu filmu ar viņu pašu galvenajā lomā un sodīja viņu par sīku huligānismu.

Šā gada martā izģērbšanas sezonu Rīgā atvēra jaunietis, kurš bez biksēm skrēja pa Kaļķu ielu, bet pirms gada Rīgas pašvaldības policijas darbinieki Vecrīgā aizturēja huligānu, kurš staigāja pie Doma baznīcas ar nolaistām biksēm.

Ziņu lente
0