Nakts Rīgas vandaļi, iespējams, ir NATO karavīri

© Latvijas armija/Gatis Dieziņš, RJCВоенные НАТО на полигоне Адажи
Военные НАТО на полигоне Адажи - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Četri huligāni, kas dejoja uz taksometra jumta, iespējams, ir vienas no NATO valsts karavīri. Divi no tiem tika aizturēti.

RĪGA, 9. jūnijs – Sputnik. Piedzērušies huligāni, kas naktī Rīgā izdemolējuši taksometru, iespējams, ir NATO karavīri, raksta ves.lv.

Совместные учения войск НАТО и Латвии - Sputnik Latvija
Viedoklis
Eksperts: omulīgajās Baltijas pilsētiņās zūd NATO kareivju disciplīna

Divos naktī Panda Taxi šoferis atstāja mašīnu pie Maskavas nama un aizgāja iedzert kafiju. Kad viņš atgriezās, izrādījās, ka pie viņa taksometra izklaidējās kādi iereibuši, savā starpā angliski runājoši cilvēki. Viens no tiem dejoja uz mašīnas jumta, otrs centās sastādīt viņam kompāniju, vēl divi filmēja notiekošo ar telefoniem. Nakts vandaļi sabojāja mašīnas pārsegu, jumtu un vadītāja puses durvis.

Tika aizturēti divi huligāni, tomēr policija atteicās apstiprināt vai noliegt informāciju par to, vai viņi ir NATO karavīri.

Tomēr, ja izrādīsies, ka tie tiešām bija alianses karavīri, neviens īpaši nebrīnīsies. Laiku pa laikam Baltijas aizstāvji rīko nekārtības. Piemēram, iereibušo karavīru grupa tik aktīvi atpūtās Lietuvas Druskininku akvaparkā, ka vienam no viņiem izdevās ar savu ķermeni salauzt sienu, kas pārdalīja atpūtas un izklaides zonas. Mācību Open Spirit 2014 laikā Ventspils mērs Aivars Lembergs pat uzrakstījis atklātu vēstuli, kurā sūdzējies, ka NATO jūrnieki "izturas nelaipni un ignorē vietējos noteikumus."

Ziņu lente
0