Latvijas un Lietuvas iedzīvotājiem tagad pieejams IKEA interneta veikals

© Sputnik / Sergey MelkonovОткрытие магазина IKEA в Риге
Открытие магазина IKEA в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Igaunijā interneta veikala funkcija parādījās jau pērnvasar, bet tagad visu Baltijas valstu iedzīvotāji varēs iegādāties preces tiešsaistē.

RĪGA, 8. marts – Sputnik. Latvijas un Lietuvas iedzīvotājiem kļuvis pieejams IKEA interneta veikals, vēsta Sputnik Lietuva, atsaucoties uz izdevumu The Baltic Course.

Informāciju par tīmekļa veikala darbības sākumu sniedza IKEA sabiedrisko sakaru nodaļas vadītāja Baltijas valstīs Renāte Dante.

Открытие магазина IKEA в Риге - Sputnik Latvija
Latvijā šauros dzīvoklīšos dzīvo nabadzīgi ļaudis: sadzīvi valstī novērtējis IKEA

Tagad interneta veikala iespēja pieejama visās Baltijas valstīs. Igaunijā interneta veikala funkcija parādījās jau 2019.gada augustā.

"Tagad Latvijas un Lietuvas iedzīvotāji var jebkurā laikā iegādāties IKEA preces un saņemt tās ar piegādi mājās vai tuvākajā IKEA tirdzniecības vietā," atklāja tīkla pārvaldnieks Baltijas valstīs Johanness Johannesons.

Interneta veikals sācis darbu Rīgā. Pircēji var noformēt pasūtījumus ar datora, planšetdatora un viedtālruņa starpniecību.

Johannesons uzsvēra, ka liela daļa veikalu sortimentā esošo preču būs pieejamas tiešsaistē. Izņēmums – preces, kas prasa īpašu uzmanību, kā arī augi un pārikas produkti.

Ziņu lente
0