Sašāva divus taksistus un nošāvās pats: drāma Igaunijā

© Sputnik / Юлия КалининаМашины такси эвакуируют с места происшествия
Машины такси эвакуируют с места происшествия - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizdomās turamais taksistu noslepkavošanā Tallinā iešāva sev galvā, ieraugot policistus.

RĪGA, 22. jūnijs – Sputnik. Aizdomās turamais divu taksistu noslepkavošanā Igaunijas galvaspilsētā Raivo Jirimē nošāvās, ieraugot policijas patruļu pie autobusa pieturas Tallinas apkaimes ciemā, vēsta Sputnik Igaunija.

Naktī uz piektdienu, 21. jūniju, Tallinas Trauksmes centrā tika saņemt signāls par to, ka kāds šāvis uz diviem taksistiem. Šāvējam izdevās aizbēgt no notikuma vietas.

Viens no uzbrukumā cietušajiem, 32 gadus vecs vīrietis, mira slimnīcā, otra, kompānijas Takso24 vadītāja, dzīvība joprojām ir apdraudēta, viņš atrodas slimnīcā ārkārtīgi smagā stāvoklī.

Šāvējs pienāca klāt taksometru vadītājiem un izdarīja vairākus šāvienus, sākumā uz vienu, pēc tam uz otru vadītāju. Viņa rīcības motīvi tiek noskaidroti.

Policija noskaidrojusi slepkavas identitāti. Tas izrādījies 30 gadus vecais Raivo Jirimē. Mediji noskaidroja, ka viņš arī iepriekš izcēlās ar agresīvu uzvedību, tostarp konfliktēja ar kolēģiem savā iepriekšējā darbavietā. 2019. gada pavasarī viņš aizbrauca un Raplas apriņķa uz Tallinu un sāka pelnīt naudu, veicot taksometra pakalpojumus galvaspilsētā. Tur viņš daudzkārt iesaistījās strīdos ar kolēģiem, runājot par cīņu ar galvaspilsētas "taksomafiju".

Saskaņā ar likumsargu versiju, policijas patruļa saņēma informāciju par Jirimē atrašanās vietu un reaģēja uz izsaukumu. Ieraugot policistus, viņš izvilka ieroci un iešāva sev galvā. Pašnāvība notika piektdien, aptuveni plkst. 14:30.

Ziņu lente
0