Latvijas iedzīvotāji varēs bez vīzas apmeklēt "Slāvu bazāru" Baltkrievijā

© Sputnik / Андрей Александров / Pāriet pie mediju bankasФестиваль искусств "Славянский базар в Витебске"
Фестиваль искусств Славянский базар в Витебске - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Biļetes uz "Slāvu bazāra Vitebskā" koncertiem dāvās iespēju ārzemniekiem apmeklēt Baltkrieviju bez vīzas. Piedāvājums ir spēkā no 1. līdz 20. jūlijam.

RĪGA, 30. aprīlis — Sputnik. Baltkrievija gaida lielu viesu pieplūdumu "Slāvu bazāra" pasākumos Vitebskā, tāpēc pieņemts lēmums par bezvīzu apmeklējumu ārvalstniekiem ar biļetēm uz festivāla pasākumiem, pastāstīja Starptautiskā Mākslas festivāla direktors Gļebs Lapickis, vēsta "Belarusj segodņa".

"Ideju mums ieteica partneri no Latvijas. Tas viss tāpēc, ka lielu viesu plūsmu gaidām no Baltijas. Tiesa, ceram, ka iebraukšanas tiesības bez vīzas izmantos arī citi kaimiņi. Pats galvenais – pareizi noformēt biļeti, iegādājoties to internetā, pareizi ievadīt visus pases datus," atklāja Lapickis

Forums Vitebskā noritēs no 8. līdz 17. jūlijam, bezvīzu iebraukšana Baltkrievijā tiek piedāvāta laikā no 1. līdz 20. jūlijam visos caurlaides punktos.

Место, где начинается Россия. Псковский Кремль - Sputnik Latvija
Londonas vietā par 80 eiro brauks pie mums: Pleskava pacīnīsies par Latvijas tūristiem

Šogad Latvijas un Kazahstānas pilsoņiem pirmo reizi dāvāta iespēja iegādāties biļeti pie saviem nacionālajiem biļešu operatoriem internetā.

Starptautiskais mākslas festivāls "Slāvu bazārs Vitebskā" ir lielākais kultūras forums Baltkrievijā, kas tiek organizēts ik gadus kopš 1992. gada. Jau tolaik pieticīgais mūzikas festivāls pulcēja vairāk nekā tūkstoš dalībniekus no Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, ASV, Kanādas, Austrālijas, Polijas un Gruzijas. Patlaban mākslas festivālā piedalās mākslinieki no visiem pieciem kontinentiem.

Šogad festivālā gaidāma Emina, Stasa Mihailova, Sofijas Rotaru, Valērija Ļeontjeva, Aleksandra Panaijotova, Denisa Maidanova, Nadeždas Kadiševas, Svetlanas Surganovas un daudzu citu mākslinieku uzstāšanās.

Ziņu lente
0