Lobodas Baltijas tūres organizatori apsūdz dziedātāju melos

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasПевица Loboda
Певица Loboda - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ar Lobodas tūri Baltijā nodarbojās kompānija Euroshow group un Igaunijā pazīstams koncertu rīkotājs Teimurazs Topčiašvili.

RĪGA, 26. aprīlis – Sputnik. Dziedātājas Svetlanas Lobodas tūres organizators Baltijas valstīs atbildēja uz dziedātājas apsūdzībām, vēsta Postimees.

Loboda paziņoja savā Instagram, ka nav saņēmusi apmaksu par savu uzstāšanos Rīgā un Tallinā un ir spiesta atcelt koncertus Viļņā un Klaipēdā.

"Pēdējās dienās mēs atradāmies tūrē Baltijas valstīs, mums notika divi koncerti Rīgā un Tallinā, abas pilsētas sagaidīja mūs ar pilnām zālēm, un mēs bijām laimīgi dziedāt jums. Neviens pat nevarēja iedomāties, ka šos koncertus es un mana komanda nostrādāja absolūti bezmaksas, jo organizators mūsu ierašanās brīdī Latvijā vienkārši pazuda ar visu naudu," paziņoja Loboda.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Pēc dziedātājas sacītā, viņa nolēma turpināt viesizrādes, taču bija spiesta atcelt koncertus Lietuvā.

"Šodien, atlidojot uz Viļņu, mēs atklājām, ka mēs nevar iziet uz skatuves, jo skatuves vienkārši nav. Organizators neapmaksāja vietu, nedz gaismu, nedz skaņu. Mums trūkst tehniskā raidera, bez kura koncerta rīkošana ir neiespējama," padalījās Loboda.

Dziedātājas producente Natella Krapivina savā Instagram paziņoja, ka tūri Baltijas valstīs organizēja kompānija Euroshow group un Igaunijā pazīstam koncertu rīkotājs Teimurazs Topčiašvili.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natella Krapivina (@natellakrapivina)

Euroshow group pārstāvji viņiem izteiktās apsūdzības nosauca par atklātiem meliem. Viņi paziņoja, ka vienošanās par Viļņas un Klaipēdas koncertu pārnešanu tika panākta iepriekš, "saistībā ar būtisku tehniskā raidera sadārdzinājumu". Pēc kā Lobodas direkcija vienpusējā kārtā atcēla šo lēmumu un uzstājās ar paziņojumu par koncertu rīkošanas neiespējamību tūres ietvaros.

Tāpat, kā paziņoja Euroshow group, Lobodas administrācija pieprasīja noteiktas summas izmaksu skaidrā naudā, kas bija neiespējami, jo visus darījumus kompānija kārto tikai oficiāli uz līgumu pamata. Pēc vienpusējas vienošanās par pārcelšanu atcelšanas tika panākta vienošanās par gatava tehniskā raidera apmaksu pēc iemaksām no biļešu operatora, taču koncertzāle pieprasīja izmaksāt skaidrā naudā "garantijas summu par partera sēdvietām", kas nevarēja notikt. Beigās zāle tika slēgta un tehniskais personāls netika pielaists darbam.

"Neraugoties uz radušos situāciju, kompānija Euroshow group centās un cenšas atrisināt visu maksimāli mierīgā ceļā, kurš apmierinās visas puses. Naudas atgriešana par Lietuvā nenotikušiem koncertiem tiks veikta atbilstoši biļešu operatora noteikumiem," teikts kompānijas Euroshow group paziņojumā.

Ziņu lente
0