Viļņā lielveikals Maxima paziņo par izpārdošanu pirms veikala slēgšanas

© Sputnik / Андрей БогдановСитуация около ТЦ Akropols в Вильнюсе, 27 апреля 2018 года
Ситуация около ТЦ Akropols в Вильнюсе, 27 апреля 2018 года - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tirdzniecības tīkla vadība pieņēmusi lēmumu pārdot visas preces ar 40% atlaidi, savukārt pēdējā izpārdošanas dienā klienti varēs iegādāties jebkuru preci par puscenu.

RĪGA, 5. janvāris – Sputnik. Lielveikals Maxima tirdzniecības centrā Akropolis Viļņā izziņo izpārdošanas sākumu nedēļu pirms tā īslaicīgas slēgšanas, vēsta Sputnik Lietuva, atsaucoties uz tirdzniecības tīkla preses dienestu.

No 6. līdz 9. janvārim tiks noteiktas atlaides visām precēm 40% apmērā. Izpārdošanas pēdējā dienā, 10. janvārī, jebkuru preci varēs iegādāties par puscenu. No 11. janvāra lielveikalu uz laiku slēgs remontdarbu veikšanai.

Lielveikals Maxima tirdzniecības centrā Akropolis ir lielākais lielveikals Lietuvā ar preču klāstu vairāk nekā no 50 tūkstošiem nosaukumu.

Tirdzniecības tīkla Maxima ģenerāldirektore Kristīne Meide ieteica lietuviešiem izmantot iespēju un iegādāties nepieciešamās preces par viszemākajām cenām.

"Mēs pārdosim visas preces veikalā, lai tas pēc iespējas ātrāk uzsāk darbu. Pārdošana no 6. līdz 10. janvārim kļūs par lielisku iespēju iegādāties nepieciešamās preces par daudz zemākām cenām: pārtikas produktus un dzērienu, apģērbu un apavus, rotaļlietas, sadzīves ķīmiju, bērnu kopšanas līdzekļus un pārējo," - pateica Meide.

No 6. līdz 9. janvārim 40% atlaide tiks piemērota sadzīves precēm, kosmētikai, parfimērijai un sadzīves ķīmijai. Ar 30% atlaidi klienti varēs iegādāties saldētus produktus, bērnu piederumus, kā arī dzīvnieku un augu kopšanas līdzekļus.

No 6. līdz 7. janvārim tiks piemērota 30% atlaide pārtikas produktiem, dzeramajam ūdenim, bezalkoholiskiem dzērieniem un sulām. No 8. līdz 9. janvārim atlaide tiem pašiem produktiem sastādīs 40%.

Гипермаркет Maxima в Литве, архивное фото - Sputnik Latvija
Lielveikalu Maxima tīkls Lietuvā sodīts par krāpšanos ar cenām

Izpārdošanas pēdējā dienā, 10. janvārī, ar 50% atlaidi pircēji varēs iegādāties saldētus produktus, sadzīves preces, kosmētiku un parfimēriju, sadzīves ķīmiju, rūpniecības un bērnu preces, dzīvnieku un augu kopšanas līdzekļus, dzeramo ūdeni, bezalkoholiskos dzērienus un sulas. Šajā dienā no plkst. 12:00 visiem svaigiem pārtikas produktiem, tādiem kā augļi un dārzeņi, piena produkti, konditorejas izstrādājumi, svaigas zivis un gaļa arī būs nopērkami ar 30% atlaidi.

Izpārdošanas dienās preču daudzums ir ierobežots. Papildu atlaides ar karti Ačiū netiks ņemtas vērā.

Maxima vadība iepriekš paziņoja, ka investē TC Akropolis veikala remontdarbos ap 10 miljoniem eiro. Gandrīz pieci miljoni paredzēti noliktavu telpu atjaunošanai, pārējā nauda tiks iztērēta mūsdienu tirdzniecības aprīkojumam un IT tehnoloģiju risinājumiem. Pats tirdzniecības centrs Akropolis turpinās strādāt.

Ziņu lente
0