Lietuvas policija uzaicināja autovadītājus iedzert kafiju

© Lietuvos policijaПолицейский автомобиль в Литве
Полицейский автомобиль в Литве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietuvas patruļa kustības "Tīrs vadītājs" ietvaros nolēma tikties ar autovadītājiem un apspriest viņu braukšanas stilu.

RĪGA, 27. decembris – Sputnik. Lietuvas Ceļu policija piedāvāja autovadītājiem bezmaksas automazgātavu par teicamu vadīšanas vēsturi, vēsta Sputnik Lietuva.

Par to policisti uzrakstīja savā Facebook lapā.

"Mīļie, pienācis celties kājās no svētku galdiem. Visi vadītāji var satikties kopā draudzīgā atmosfērā. Padzersim kopā kafiju, mums būs laiks parunāt, pārbaudīt braukšanas vēsturi, atbildēt uz jautājumiem," uzrakstīja Viļņas patruļdienests.

Policijas darbinieki piedāvāja visiem gribētājiem atbraukt ceturtdien, 27. decembrī, uz Laisves prospektu, pie Pasaku parka no 11:30 līdz 13:30 un pārbaudīt braukšanas vēsturi. Turklāt policisti apsolīja autovadītājiem iedzert kopā karstu kafiju un parunāties draudzīgā gaisotnē.

Policija - Sputnik Latvija
Ceļu policijas korupciju apkaros ar videokameru palīdzību

Iniciatīva norisinās kustības "Tīrs vadītājs" ietvaros. Visatbildīgākie autovadītāji saņems kuponu bezmaksas automazgātavai.

Tāpat policisti atgādināja, ka svētku dienās satiksme varētu būt ļoti intensīva, un ieteica Lietuvas vadītājiem būt pēc iespējas piesardzīgākiem.

Iepriekš Viļņas mērs Remiģijs Šimašis sarīkoja akciju ar policistu piedalīšanos. Pilsētas vadītājs lēja kafiju patruļas darbiniekiem pateicībā par viņu sūro darbu. Mērs norādīja, ka Ceļu policijai ir ļoti smags darbs un aicināja visus Viļņas iedzīvotājus biežāk pateikties policistiem.

Ziņu lente
0