Igaunis mēģinājis bēgt no poļu robežsargiem ar zelta stieni

© REUTERS / KACPER PEMPELГраница между Польшей и Россией
Граница между Польшей и Россией - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uz Polijas un Baltkrievijas robežas tika aizturēts Igaunijas pilsonis, kurš mēģinājis aizbēgt no robežsargiem ar zelta stieni un lielu naudas summu.

RĪGA, 15. decembris — Sputnik. Baltkrievijas robežsargi caurlaides punktā "Berestovica" aizturējuši Igaunijas pilsoni, kurš aizbēdzis no Polijas robežsardzes dienesta darbiniekiem, informēja Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz BR Valsts robežsardzes komiteju.

Incidents noticis 13. decembra vakarā. 45 gadus vecs Igaunijas pilsonis nokļuvis robežas šķērsošanas punktā "Bobrovņiki", ceļojot ar autostopu no Zviedrijas, kur izcieta sodu par sīku huligānismu. Vīrietim bija līdzi liela naudas summa dažādās valūtās un 100 gramus smags zelta stienis. Aizturēšanas brīdi fiksējušas robežas caurlaides punkta videonovērošanas sistēmas kameras.

"Vīrietis paskaidroja, ka Polijas robežsardzes darbinieku viņu informējuši par to, ka viņš tiek meklēts," – pastāstīja robežkontroles punkta darbinieki un piebilda, ka šī iemesla dēļ igaunis nolēmis bēgt uz Baltkrievijas teritoriju. Pret vīrieti ierosināta administratīva lieta, tiek noskaidrota viņa personība, jo igauņa dokumenti palikuši Polijā.

Ziņu lente
0