Lietuvas deputātus samulsinājis "patriotisks" tualetes papīrs

© Facebook / Algis KrisciunasТуалетная бумага
Туалетная бумага - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietuvas deputāti nav izpratuši patriotisko Lietuvas uzņēmēju iniciatīvu, jo ar valsts simboliku rotāts tualetes papīrs.

RĪGA, 23. novembris — Sputnik. Lietuvas Seima deputāti aicina uzņēmējus atteikties no "necienīga" un "kutelīgas situācijas provocējošā" tualetes papīra dizaina, ziņo portāls Baltnews.lt.

Tiek ziņots, ka runa ir par produktu, kura iepakojumu slavens ražotājs izrotājis ar Lietuvas valstiskuma simboliku un apsveikumiem neatkarības atjaunošanas dienā.

Этикетка квасса Лесные братья - Sputnik Latvija
Viedoklis
Patriotisma monetizācija: Latvijā parādīsies kvass "Mežabrāļu"

"Apsveicam Lietuvu atjaunošanas simtgadē!" —rakstīts uz iepakojuma. Seima deputāti īgni norāda, ka tāds apsveikums ir divdomīgs.

Publicētajā paziņojumā uzsvērts, ka šāda uzņēmēju iniciatīva varētu provocēt "kutelīgas situācijas". Tiek paziņots, ka biznesam turpmāk jāizvairās no līdzīgām iniciatīvām, bet valsts vārds jāizmanto "atbildīgi un ar cieņu".

Oficiālo paziņojumu parakstīja parlamenta priekšsēdētājs Viktoras Prancketis, valdošās partijas vadītājs Ramunas Karbauskis un ar savām "patriotiskām" iniciatīvām pazīstamais konservators Laurins Kasčūns un citi.

Paredzams, ka "patriotiskais tualetes papīrs" tiks noņemts no pārdošanas.

Ziņu lente
0